PREGÀRIA X CATALUNYA. Acompanyant a Puigdemont, Junqueras, Romeva a Madrid

256

El Govern de Catalunya (Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Raül Romeva) han explicat el referèndum d’autodeterminació al Govern d’Espanya a Madrid. Cristians han acompanyat amb la seva pregària a la delegació catalana

Beneïu, Senyor, tots els qui juguen net i no tenen por d’explicar les seves raons amb respecte i seny, malgrat que altres juguin brut i s’amaguin sota el poder d’estructures d’Estat . Unes estructures que no estan al servei de tots sinó només dels interessos ideològics dels qui creuen que a tota costa han de salvar la seva “unidad de destino en lo universal”.

Beneïu els qui continuen creient que és possible escoltar-nos i tractar-nos com a iguals. Es possible malgrat que tantes vegades des de l’altre bàndol ens han dit i repetit que només som una part del seu tot i segueixen tossudament fent el sord.

Beneïu i ajudeu els qui lluiten honestament perquè els drets inherents a les persones i els col·lectius siguin posats per damunt dels costums i de les lleis, quan no s’ajusten a les demandes legítimes d’alguns o de molts.

Beneïu, Senyor, la causa dels qui defensen la seva gent amb les mans netes i amb un cor noble i generós. No permeteu que venci mai l’arrogància i la prepotència sobre la Veritat i la Justícia per a tots.

Comparteix aquesta entrada