Galdón: els demòcrates querellats del PDeCAT són delinqüents

462

La unionista podemita espanyola Gemma Galdón considera que els demòcrates querellats del Govern sobiranista català i del PDeCAT són delinqüents.

1. La demagoga, sectària, ressentida, totalitària i antisobiranista Gemma Galdón defeca: “Tenim delinqüents al Palau de la Generalitat. Tothom que hi ha a Convergència és delinqüent”. Aquesta dona fa el joc a l’estratègia del partit més corrupte a Europa que és el PP i a la fiscalia afinada. Vomita per RAC1 com ho fan, entre altres, Gregorio Morán i Francisco Marhuenda, a “La Vanguardia” i “La Razón”. Els delinqüents del PDeCAT son Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau, Meritxell Borràs, Francesc Homs, Lluís Corominas, Ramona Barrufet. Dones i homes querellats i condemnats en el règim borbònic constitucional per posar i voler posar una altra vegada urnes per tal que la ciutadania s’expressi democràticament sobre el futur del seu país, Catalunya, i la seva relació amb Espanya. També perseguits per la mateixa causa democràtica són altres membres de la mesa del Parlament, encapçalats per Carme Forcadell.

2. Gemma Galdón no està querellada per la fiscalia afinada. Tampoc ho estan el ciutadà Inés Arrimadas, el popular Xavier García Albiol i Miquel Iceta, del PSOE. Galdón dona suport a Ada Colau, aquella activista que sense escrúpols va utilitzar documents falsos i anònims per embrutar la imatge de l’honrat Xavier Trias amb l’objectiu d’esgarrapar-li un grapat de vots en les eleccions municipals. Galdón fou premiada. La seva consultoria treballa a l’ajuntament de Barcelona després d’haver estat contractada sense concurs pel tinent d’alcalde Jaume Asens.

Comparteix aquesta entrada