Cristians x la sobirania (16). Oració per la nostra pàtria

230

Catalans en pelegrinatge a Natzaret, Betlem, Mar de Galilea… han pregat amb l’”oració per la nostra pàtria”, que el 1898 ja resaven els membres de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat. La bandera catalana oneja aquests dies a Terra Santa en ambient de fraternitat.

Mare de Déu de Montserrat, reina dels catalans!, a vos acudim en la tribulació que afligeix la nostra pàtria, a fi que ens obtingueu del vostre fill Jesucrist, senyor i redemptor nostre, que si és per a major glòria seva, faci que Catalunya esdevingui independent.

Oh gloriós sant Jordi, sants i santes de la nostra terra, ajudeu-nos en la nostra pregària, perquè ben aviat, la pàtria nostra que Déu ens ha donat, sigui novament , com en altre temps, lliure, honrada amb la religiositat, constància i prudència dels seus ciutadans. Amén

Comparteix aquesta entrada