Cristians x la sobirania (10). Fidels malgrat la mesquinesa d’uns pocs

272

La pregària per Catalunya d’aquesta setmana recorda les paraules de Salvador Espriu en el seu “Inici de càntic en el temple”: “Ara digueu: Ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble”.

Senyor Jesús, Vós que vàreu evitar tot triomfalisme i ens indicàreu el Camí de la Creu per assolir la Plenitud de la Justícia, no permeteu que ens desmoralitzem amb els obstacles i les malifetes, les incomprensions i les tergiversacions, ans feu que ens mantinguem fidels als nostres ideals de llibertat, d’igualtat i de fraternitat per a tots.

Que la mesquinesa d’uns pocs no enterboleixi la visió dels grans projectes compartits en bé de tots.

Que la mediocritat de molts no afebleixi el nostre compromís per un món on la dignitat de tot ésser humà i els drets de totes les col·lectivitats siguin sempre i a tot arreu respectats.

I que tots, siguem d’on siguem i parlem la llengua que parlem, puguem estimar la nostra terra i la nostra gent sense necessitat d’haver de defensar-nos ni d’enfrontar-nos, ja que tots som reconeguts pel que som i volem ser.

Comparteix aquesta entrada