1 Bárcenas=47 milions €. ERE Andalucia=43 Bárcenas. Cas Palau=0,75 Bárcenas

262

Casos Bárcenas, Malaya, ERE, Urdangarin, Millet/Palau, Pujol, FAES/Aznar

1. @MainatJM recorda la corrupció mesurada en Bárcenas (PP). Un Bárcenas equival a 47 milions d’euros. Cas Malaya = 51 Bárcenas. ERE Andalucia = 43 Bárcenas. Urdangarin = 38 Bárcenas. Cas Palau = 0,75 Bárcenas. Pujol = 0,08 Bárcenas.

2. A les xarxes socials apareix aquest tuit: “La branca catalana de FAES (la fundació del PP presidida per José Maria Aznar) va rebre les seves més grans donacions amb Fèlix Millet de soci. Les llargues ombres del Palau de la Música arriben ara a FAES. Qui es va quedar els 9 milions d’euros del Palau que ningú troba encara?”. Però el fiscal no diu res d’aquest cas, no l’investiga. Curiós.

3. La Comissió Europea pública cada tres anys el seu índex de competitivitat regional que inclou el nivell de corrupció. La pitjor nota correspon a l’Andalusia del PSOE, seguida de les comunitats de Galicia, Canàries, Comunitat Valenciana, Castella-La Mancha.

4. El tòpic unionista diu que la corrupció que pugui haver-hi a Catalunya no pot ser amagada amb una estelada per gran que sigui. L’unionisme hauria d’aplicar-se aquest tòpic a si mateix. La gran corrupció de PP, PSOE, Urdangarin i família no pot ser amagada sota la bandera rojigualda de la unitat d’Espanya.

Comparteix aquesta entrada