Joc brut de Colau i l’aznarista FAES

604

L’alcaldessa Ada Colau practica joc brut com Eugenio Pino, responsable de la “policia patriòtica” del PP de l’ex president José Maria Aznar i l’ex ministre Jorge Fernández Díaz.

1. Eugenio Pino diu que manifestacions seves en públic i davant el jutge sobre el cas Pujol s’han basat en “simples rumors” perquè confia en la seva “poderosa imaginació com a policia”.

2. L’estil de Pino i Colau son coincidents. El “policia patriòtic” espanyol es basa en “simples rumors”. L’alcaldessa en te prou amb indicis que, diu, són “indicis suficients” per relacionar activitats irregulars del Palau de la Música amb l’antiga Convergència i per extreure conclusions abans que la justícia espanyola, malgrat el seu desprestigi intern i internacional, dicti sentencia. L’alcaldessa es fia més del delinqüent confés Jordi Montull que estar disposat a mentir amb l’objectiu de rebaixar la pena de la seva filla, ex-directora financera del Palau de la Música. Colau ja es va fiar de Fernández Díaz i de les clavegueres de l’estat per tal d’atacar injustament a Xavier Trias durant la campanya electoral de les municipals.

3. La intencionalitat d’Ada Colau queda demostrada també en el fet de que no digui res sobre la incorporació del delinqüent confés Fèlix Millet l’any 2003 a la secció catalana de FAES, la fundació ultra del PP presidida per Josè Maria Aznar. Aquell mateix any, la Fundació Orfeó Català/Palau de la Música va rebre un increment de tres milions d’euros del ministeri de Cultura del Govern Aznar. Personatges que estan o han estat vinculats a FAES són, entre altres, Daniel Sirera, Maite Nolla, Francesc Vendrell, Joan López, Montserrat Nebrera, Alberto Fernández Díaz, Carina Mejías, Rafael Luna, Luis Racionero, Valentí Puig, Juan Carlos Girauta, Joaquín Trigo.

Comparteix aquesta entrada