Cristians per la sobirania (8). Enfortim la fraternitat amb un nou Estat català

243

Creients i agnòstics sobiranistes consideren que una Espanya sobirana i una Catalunya sobirana poden mantenir una relació més democràtica, més lliure, més solidària. Catalunya expressa la seva fraternitat amb molts signes i fets. Tothom és convidat a pregar.

Senyor Jesús, que viviu en nosaltres i esteu enmig nostre si estem units en el vostre nom i ens estimem amb el vostre amor, mireu el nostre poble i beneïu la nostra terra en aquesta hora decisiva de la seva història.

Que amb el vostre ajut i la vostra llum no defallim mai i ens mantinguem ferms en allò que considerem just i bo per a nosaltres i per als altres, per al nostre poble i per als altres pobles hispànics amb els quals hem fet un llarg camí junts amb les seves llums i ombres, els seus encerts i contradiccions, amb les seves avinences i desavinences, les seves esperances i pors.

No volem trencar llaços de fraternitat sinó enfortir-los amb un nou Estat català, sobirà i lliure, que ens permeti a tots reconèixer-nos com a iguals i acabar amb els interminables estira-i-arronses que han caracteritzat els darrers temps i que faci possible girar full vers un nou marc institucional que faciliti el respecte recíproc i la col·laboració per al bé de tots.

Que els estirabots jurídics de l’Estat espanyol en nom d’una suposada legalitat que ens vol encotillar no ens treguin el somriure ni ens facin desdir de la nostra lluita pacífica i democràtica pels nostres drets.

I que, per damunt de tot i en tot moment, el vostre missatge de pau i d’amor es reflecteixi en totes les nostres paraules i accions, les nostres actituds i sentiments, i puguem així contribuir, cadascun de nosaltres segons les seves possibilitats, a fer del nostre país i del món sencer un lloc una mica més digne de la nostra condició comuna de fills del Pare del Cel.

Comparteix aquesta entrada