Quan l’star system com Carol elogiava a l’aznarista Millet

674

Hi hagué una època en que l’star system del periodisme i de la societat civil catalana, el grup diguem-ne selecte G-16, elogiava a l’aznarista i impostor Fèlix Millet.

1. Tota aquesta gent, unes 300 persones, es reuniren un dia, el 27 de maig del 2005, a la Casa Llotja de Mar per homenatjar a Fèlix Millet per la seva tasca com president de la Fundació Orfeó Català/Palau de la Música. Un dels assistents era Iñaki Urdangarin (en la foto), gendre del rei Juan Carlos I i cunyat del rei Felipe VI. Encara no havia esclatat l’escàndol Millet/Palau de la Música. Quin coneixement de la realitat de tots plegats! Quina visió de la jugada!

2. El personatge encarregat de glossar la figura de Fèlix Millet en aquell selecte dinar d’homenatge fou Màrius Carol, llavors corresponsal de la Familia Reial Espanyola i des del desembre del 2013 director de “La Vanguardia” en substitució de José Antich que avui és l’editor i el director d’un diari digital de referència, www.elnacional.cat. Els periodistes Màrius Carol, Josep Cuní, Albert Om, Júlia Otero i Víctor Amela varen recolzar en el seu dia la candidatura del Palau de la Música, és a dir de Fèlix Millet, al Premi Príncep d’Astúries de les Arts.

3. Soraya Sáenz de Santamaria (vicepresidenta del Govern espanyol i ministra de Presidència i per les Administracions Territorials d’Espanya), que es reuneix en sopars de gala amb el G-16, no estarà ben assessorada per l’star system periodístic i de determinada societat civil catalana si vol saber de que va això del sobiranisme català. Tampoc estarà ben informada si fa cas d’Enric Millo, Inés Arrimadas, Miquel Iceta, Joan Coscubiela i dels o les fiscals ben afinats. Potser no té cap interés en tenir una informació bona i neta.

4. Algú hauria de recordar-li a Sáenz de Santamaria, encara que ella ho hauria de saber, que l’impostor Fèlix Millet va incorporar-se l’any 2003 a la secció regional catalana de FAES (Fundación para el Análisis y los Estudios sociales), el grup ultradretà del PP que presideix José Maria Aznar. Aquell mateix any 2003, la Fundació Orfeó Català/Palau de la Músic va rebre un increment de 3.000.000 (tres milions) d’euros del Ministeri de Cultura del Govern espanyol presidit pel mateix José Maria Aznar.

Comparteix aquesta entrada