Un Èvole populista fa demagògia amb els refugiats

528

Un Jordi Èvole populista va trencar el clima de solidaritat en el magnífic concert “Casa nostra casa vostra” a favor de l’acollida als refugiats. De manera demagògica va criticar als governs posant-los tots al mateix sac de la insolidaritat. La rèplica a les xarxes socials va ser immediata.

-Neus Munté: “Hi ha governs inactius davant la situació de les persones refugiades. Però a Catalunya, Govern, ajuntaments i entitats treballem, acollim i seguim (…) Brussel·les agraeix l’oferta catalana d’acollida de refugiats i retreu a l’Estat que només n’ha rebut 18 persones”.

-Ramon Tremosa: “Espanya incompleix la quota de refugiats que va signar acollir. La CE va demanar a Rajoy que deixes acollir 4.500 refugiats a Catalunya. El Govern espanyol ho impedeix”.

-Miquel Strubell: “Injust atac a la Generalitat al Palau Sant Jordi. Cap Govern es tan clar en el seu oferiment d’acollir refugiats. Qui no els dona visats?”

-Ramon Roig: “Algú (Èvole) oblida o desconeix les competències en matèria d’immigració i no distingeix entre qui no fa i qui no pot fer”

-Montserrat Tudela: “Volem acollir, volem compartir aquest tros de terra pacífic que vivim, però necessitem esdevenir Estat per fer el que vulguem”.

-Jordi Barbeta: “No tots els Governs han tingut la mateixa resposta amb els refugiats. Posar-los al mateix sac es manca de coratge davant els autèntics botxins”

-No Tinc Por: “Posar la Generalitat al mateix sac que l’Estat es injust i desinformar. Quina pena noi!”.

-Jordi Sole Ferrando: “No es incompetencia, Èvole. Es no ser Estat. Ens ajudes a conseguir-lo?”

-Carles Armengol: “Friso per conèixer les solucions que ens aportarà Jordi Èvole al problema dels refugiats en la pròxima intervenció”.

-Gabriel Rufian: “Parla Jordi Èvole. Segons ell que hi hagi un Govern, el català, demanant acollir i que n’hi hagi un altre, l’espanyol, que ho impedeix, no és un problema de competències”.

-Joan Manuel Trencalos: “Èvole practica la demagògia al responsabilitzar per igual a tots els governs”.

-Pol Cruz-Corominas: “Èvole votaria que no a la independència mentre exigeix a la Generalitat que actui com un Estat independent. Es fantàstic”

-Independència: “Èvole defensa que siguem colònia espanyola però després reclama a la Generalitat que actuï com un Estat”.

-Leo Taxil: “No critiqueu a Jordi Èvole, o dilluns us criticarà des d’El Periódico del PSOE. Provocadors”.

Comparteix aquesta entrada