Sánchez Piñol noqueja al vanguardista Carol

516

L’escriptor Albert Sánchez Piñol noqueja al director de La Vanguardia, Màrius Carol. Així és dedueix d’un dels articles diaris de Ferran Casas, publicat a www.naciodigital.cat. Fa uns dies es va publicar en aquest web l’article ”Trump i Catalunya. Rahola noqueja a Juliana”.

Albert Sánchez Piñol és una de les grans estrelles de la literatura catalana. Més enllà dels llibres mai ha amagat les seves conviccions independentistes, i no es talla un pèl quan convé. Fa cinc anys va deixar l‘Ara i va fitxar per La Vanguardia. Al diari del Grupo Godó hi va durar menys de tres anys després d’enfrontar-se a la direcció. Ahir, al seu Facebook es va despatxar amb un dur comentari contra el director Màrius Carol, que en el seu bitllet diari deia sobre Donald Trump i la premsa que aquesta “ha perdut lectors, però segueix mantenint el seu pols amb el poder, el seu veritable sentit”. “Jjojojjooj….!!! Editorial ABSOLUTAMENT FANTÀSTICA de LV d’avui, amb el seu director refermant que la funció del periodisme és “mantener el pulso con el poder”. I això ho diu ell! Ell!!! El Galinsoga del

s.XXI, el censor d’articles, el sergent xusquero que està convertint el principal diari del país en una bagatel·la reaccionària al servei de l’ultraespanyolisme més caspós. Aquest home es troba bé?”, va escriure Sánchez Piñol. Flist-flast.

Comparteix aquesta entrada