El despietat Trump fa com Rajoy

377

Donald Trump actua sense parar i Mariano Rajoy està permanentment aturat, però el president nord-americà pren una sèrie de mesures que ja han estat adoptades pel president espanyol.

1.Trump retira l’idioma espanyol de la web de la Casa Blanca. Gran escàndol a l’Espanya profunda de PP, PSOE, C’s. Però Trump fa com Rajoy. El president Rajoy manté la prohibició de que el català pugui ser emprat al Congrés i al Senat. I, oh paradoxa, al Parlament sobiranista/independentista de Catalunya s’utilitzen català i castellà.

2. Trump demostra nul.la sensibilitat humana i cristiana al prohibir l’entrada de refugiats i immigrants als Estats Units. Trump fa com Rajoy. El president Rajoy és responsable de que l’Espanya constitucional i monàrquica no compleixi des de fa mesos els seus compromisos humanitaris per facilitar l’acollida de refugiats.

3. Trump vol acabar de manera accelerada el mur entre Mèxic i Estats Units per impedir l’entrada de mexicans. Trump fa com Rajoy. El president Rajoy, amb l’expeditiva i ben afinada col·laboració policial de Jorge Fernández Díaz, manté aixecat des de fa anys un mur per impedir l’entrada d’emigrants africans.

4. Trump exclou a Arabia Saudita i països similars de les mesures contra la immigració. Trump fa com Rajoy. El president Rajoy ha enviat al rei Felipe VI en una missió econòmica per vendre armament a la Arabia Saudita que es una monarquia on es trepitgen els drets humans, es discriminen les dones, s’executen centenars de penes de mort.

5. Donald Trump actua embogit sense pietat. Trump fa com Rajoy.

Comparteix aquesta entrada