El fatxa Aguilar (Ser/La Vanguardia) insulta a Puigdemont

241

Només un fatxa troba similituds entre el president català Carles Puigdemont amb les actituds racistes del reaccionari president nord americà Donald Trump i de la candidata ultra francesa Marine Le Pen. Així ho fa Miguel Ángel Aguilar, col·laborador de la SER i de La Vanguardia.

1. El fatxa Aguilar escriu: “A Marine Le Pen. Candidata a las elecciones presidenciales de los próximos días 23 de abril y 7 de mayo. Sus declaraciones al diario Le Monde, proponiendo gravar con impuestos a las empresas que contraten extranjeros y anunciando que convocaría de urgencia el referendum del frexit para salir de la Unión Europea, la hacen merecedora de ser agasajada por el Presidente Donald Trump en la Casa Blanca como su más aplicada discípula, al tiempo en que la erigen en campeona paralela de La France first, dispuesta a Make La France great again. También Puigdemont la cortejará. Atentos”.

2. Aquest escrit demostra que Miguel Ángel Aguilar juga brut o que no te ni idea del procés sobiranista de Catalunya. Pontifica sense conèixer a Puigdemont. Ignora que el sobiranisme majoritari vol una Catalunya democràtica, lliure, solidària, pacífica, europeísta, sobirana. La Catalunya independent vol establir una relació amb Espanya d’igual a igual, malgrat que Espanya vol una Catalunya dependent i sotmesa.

3. L’escrit d’Aguilar demostra que molts espanyols, des de l’ultradreta a l’ultra esquerra, prefereixen Espanya a la democràcia i a la llibertat. És l’Espanya franquista “una, grande y libre”. Lliure?. Hi ha una diferència democràtica radical entre el catalanisme de Puigdemont i l’espanyolisme d’Aguilar. El demòcrata Puigdemont vol que tothom pugui votar sobre el present i el futur de Catalunya. El fatxa Aguilar vol que ningú pugui votar.

Comparteix aquesta entrada