Bastè, no acceptis el Premio Rey de España!!!

249

Jordi Basté, no acceptis el Premio de Ràdio Rey de España!!! Per dignitat personal i de la teva nació que és Catalunya. O no?

1. El periodista radiofònic Jordi Basté ha estat guardonat amb aquest premi pel seu programa especial “Atemptats a Paris”. Ai las, els seus programes, com els que ha fet Catalunya Ràdio, sobre les grandioses manifestacions dels 11S, que són un exemple mundial pel seu caràcter multitudinari i pacífic, no reben aquest guardó. Per què? Bastè, no t’enganyis, aquest premi és partidari i sectari, no és periodístic.

2. Jo, si fos en Basté, no acceptaria el Premio de Radio Rey de España. Un rei que no rep a la presidenta del Parlament, institució que representa de manera democràtica i pacífica el poble de Catalunya gràcies als vots de les urnes. Un rei que ven armes d’Espanya a la dictadura d’Aràbia Saudita especialitzada en penes de mort i en discriminar a les dones. Un rei que no fa gestiones per tal que el poble català celebri un referèndum per decidir el seu futur. Un rei que no diu res de les aventures del seu pare que fou nomenat rei per voluntat del dictador Franco. Un rei que…

3. Un Bastè lliure hauria de fer un monogràfic sobre la negativa del rei espanyol a rebre la presidenta del Parlament català. I un altre monogràfic sobre el viatge del rei a Aràbia Saudita i la venda d’armes. I un altre monogràfic sobre per què el rei no fa gestions per tal que es celebri un referèndum a Catalunya. I un altre monogràfic sobre l’afer de les aventures del pare del rei. I un altre monogràfic sobre… Llavors el periodista radiofònic no rebria el Premio de Ràdio Rey de España.

4. En Basté podrà buscar excuses. Que si treballa al Grupo Godó. Que si és un premi pels seus companys i la seva tasta professional. Que si aquest guardó forma part de la “operación diálogo”… O potser de la “operación Cataluña”?. Excuses, Jordi Basté.

Comparteix aquesta entrada