Un decàleg per a la transició a la independència

493

1. La virreina Soraya menteix quan diu que vol dialogar amb Catalunya. Els fets demostren que va amb el garrot a la ma.

2. Aznar/Faes menteix quan diu que la virreina dialoga. Ja va mentir impunement quan va afirmar pel seu honor espanyol que unes armes de destrucció massiva, inexistents, justificaven una guerra.

3. La Virreina, Aznar, PPPSOEC’s volen enfonsar el sobiranisme català democràtic i pacífic. Per terra, mar i aire.

4. La direcció actual de la CUP, miop i infantiloide, fa el joc a la caverna política, econòmica i mediàtica d’allà i d’aquí que vol ensorrar el procés sobiranista cap a la independència

5. La independència por ser una utopia o no però és una utopia que pot fer que l’impossible sigui possible. Ho demostra el fet que és l’únic plantejament polític amb energia democràtica que fa que les coses és qüestionin a l’actual estat espanyol

6. El federalisme espanyol es un engany  i una utopia que fa impossible el que es impossible. Es demostra dia a dia des de fa més d’un segle.

7. La reforma constitucional es un engany perquè es com a màxim l’intent de fer veure que pot canviar alguna cosa sense que canviï res.

8. Constitucionalistes i federals espanyols s’aferren a una Constitució immòbil, diuen que cal reformar-la si algú vol modificar l’statu quo, però anuncien que cap hipotètica reforma constitucional permetrà aquesta modificació.

9. Federals i constitucionalistes obliden expressament que ciutadania, polítics i nacions, com Catalunya, han de respectar primer la declaració dels drets humans abans que obeir una Constitució. Respectar els drets humans implica promoure i aplicar els drets i les llibertats de les persones i dels pobles.

10. Unionistes, dependentistes i espanyolistes es neguen a parlar sobre la legítima proposta sobiranista/independentista. L’Espanya sobirana i la Catalunya sobirana mantindrien una relació més democràtica, més lliure i més solidària.

Comparteix aquesta entrada