Sabem que passa a Catalunya. Inés Arrimadas llença merda des d’Espanya

807

Paco Marhuenda, Jorge Fernández Díaz, José Manuel García Margallo, Alberto Núñez Feijóo, Pedro J. Ramírez, Jordi Cañas, Albert Rivera, Inés Arrimadas… llençen merda a Catalunya des d’Espanya. És constitucional.

1. “Sabem que passa a Catalunya”, diu la ciudadana, perdó, el ciudadano Inés Arrimadas mentint de manera covarda. Sí, sabem que passa a Catalunya. Passa que el ciudadano Arrimadas llença merda a Catalunya des d’Espanya. A sectors espanyolistes els hi és insuportable que el procés sobiranista català sigui modèlic a tot el món pel seu tarannà democràtic, pacífic, multitudinari al carrer i majoritari al Parlament. Aquests sectors unionistes estan interessats en generar un clima de divisió, violència i por a la societat catalana. O al menys, intenten vendre aquesta imatge.

2. També sabem que passa a Espanya. Una monja pacifista i que viu al servei dels més marginats, com l’argentina/catalana Lucia Caram, es insultada per uns energúmens amb la rojiguada a Alba de Tormes. Però sor Lucia no és entrevistada, com Arrimadas, pel sectari Paco Marhuenda, condecorat pel seu amic, l’afinador de fiscals, Jorge Fernández Díaz.

3. Sabem que passa a Espanya. Volen relacionar el sobiranisme democràtic i pacífic català amb la violència. José Manuel García-Margallo: “D’una crisi se’n surt, un atac terrorista es supera, però la dissolució d’Espanya és absolutament irreversible”. Alberto Núñez Feijóo, president de la Xunta de Galicia: “No podem negociar amb la pistola del separatisme sobre la taula com no vàrem negociar amb ETA”. El periodista Pedro J. Ramírez, servilment tractat per TV3 i Josep Cuní, ha publicat en el seu diari digital una vinyeta en que compara l’independentisme català amb els atacs terroristes islamistes contra les Torres Besones. El ciudadano Jordi Cañas: “Os montaremos un Ulster que os vais a cagar”. El jefe de C’s, Albert Rivera: “Las dictaduras no tienen libertad, pero tienen cierta paz y orden”.

4. El ciudadano Inés Arrimadas es situa en aquesta llista de gent de “paz y orden”, de ressonàncies franquistes, que llença impunement merda a Catalunya des d’Espanya. Fer-ho és constitucional. La llei els empara.

Comparteix aquesta entrada