La Vanguardia bombardejada pels sobiranistes

429

La noticia ha passat desapercebuda però és de gran importància mediàtica i política. La Vanguardia és bombardejada. Ho explica Antoni Puigverd.

1. Puigverd és un columnista assidu del diari del compte de Godó. Escriu: “La Vanguardia i els sectors culturals que havien fet de pont entre les diverses sensibilitats culturals catalanes son bombardejats”.

2. Qui bombardeja La Vanguardia? Jorge Fernández Díaz i les clavegueres de l’estat? Alberto Núñez Feijóo, president de la Xunta de Galicia, que acusa als sobiranistes de ser uns pistolers? José Manuel García-Margallo, ministre d’Exteriors, que al malparlar del sobiranisme internacionalitza Catalunya i que delira al comparar l’acció del demòcrata Carles Puigdemont amb el 6 d’octubre de 1934? El periodista Alfonso Ussia que des de La Razón acusa al compte de Godó d’afavorir l’independentisme?!!! No. Segons el columnista, els que bombardegen La Vanguardia no són els que fan servir aquest tarannà bel·licós.

3. Els qui bombardegen La Vanguardia, segons Puigverd, son sobretot els sobiranistes catalans perquè “el sobiranisme no suporta la dissidència”. Puigverd i personatges com ell es presenten com els pactistes que rebutgen la confrontació i es dediquen a construir ponts amb l’altra banda… on no hi ha ningú, ni govern ni oposició. Mentre, els diabòlics sobiranistes busquen la confrontació i no volen pactar un referèndum per posar les urnes.

4. Aquest columnista de La Vanguardia profundament gironí, català i espanyol es presenta com l’autèntic catalanisme mentre, escriu, el sobiranisme vol enterrar el catalanisme. No vol assabentar-se de que hi ha diversos catalanismes: espanyolista, unionista, regionalista, autonomista, federal, confederal, sobiranista, independentista. Però ja és hora de que el PSOE, militants i periodistes afins s’oblidin de receptes màgiques i deixin de parlar del federalisme socialista espanyol. Aquest federalisme provoca divisions, crispació, caos. També és hora de reconèixer que el sobiranisme/independentisme és avui l’eix i el nucli del catalanisme. El carrer i les urnes ho confirmen.

5. Potser son columnistes com Puigverd els que bombardegen La Vanguardia. Un auto bombardeig.  

Comparteix aquesta entrada