Rivera mentider, ultra espanyolista, monòton, sectari, inconstitucional

282

El discurs del mentider Alberto Rivera (C’s) es ultraespanyolista, monòton, sectari i inconstitucional.

1. El discurs de Rivera es un engany. Ha estat un any prometent cada dia que els vots de Ciudadanos no servirien mai per fer president a Mariano Rajoy: “Lo puedo decir más alto pero no más claro. No haremos que Rajoy sea presidente con nuestros votos. Rajoy no es creïble para liderar la nueva etapa. ¿Queda claro para siempre?”

2. El discurs de Rivera és monòtonament ultra espanyolista amb fort “talante falangista”. S’omple la boca de les paraules “España” y “españoles”. Ve a dir…. “¡Españoles!. Yo como español y Ciudadanos, como partido español, estamos al servicio de España y de los españoles. Por eso no queremos que el español Mariano Rajoy, que ha sido un mal presidente español y que és dirigente de un partido español corrupto, sea presidente de España. Ni puede ni debe ser presidente de España y de los españoles. Doy mi palabra de español de raza y de bien, que es una de las pocas cosas serias que se puede ser en este mundo, que el español Rajoy no serà presidente de España porque nuestros votos son de aquellos españoles que estan a favor de la España que empieza a resurgir como nación una, grande y libre. Sólo por el bien de España y de los españoles, sin embargo, estamos dispuestos a sacrificarnos para que, como un mal menor, Rajoy sea el presidente de los buenos españoles que son los constitucionalistas. Una vez más y como siempre estamos dispuestos a sacrificarnos por España y los españoles”

3. Queda clar que Rivera va venir a aquest món per estar al servei d’Espanya i dels espanyols. Els que no són espanyols o no se’n senten són discriminats com individus d’inferior categoria. Els milions d’immigrants de diverses nacionalitats que viuen, pateixen, treballen o busquen feina a l’estat espanyol també són de segona categoria sobretot si parlen una llengua que no és l’espanyola. Uns i altres són els grans oblidats i discriminats de manera sectària per Rivera.

4. L’acord sectari PP/C’s sobre tot vol destruir el sistema educatiu establert de manera lliure, democràtica i creadora de convivència a Catalunya. Volen diluir encara més la presència del català a Catalunya. Pretenen imposar amb voluntat colonialista el trilingüisme contra la voluntat de la societat i del Parlament de Catalunya. Però el trilingüisme és inconstitucional perquè no consta com dret i deure a la Constitució espanyola. Els que es presenten com constitucionalistes espanyols són els primer de saltar-se la seva Constitució quan els hi convé. Saltant-se-la a la torera.

Comparteix aquesta entrada