Fernández Díaz és un espanyol modèlic i la justícia espanyola és espanyola

520

Ni delicte ni indici de delicte. Olé. La Fiscalia General de l’Estat no veu delicte en les converses entre el ministre Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso sobre les accions a endegar contra els dirigents sobiranistes i independentistes. Olé.

1. La justícia espanyola és espanyola. Molt espanyola.

2. La justícia espanyola està fiscalment afinada. Molt afinada.

3. Jorge Fernández Diaz és un polític espanyol modèlic. Estava absolutament convençut de que la fiscalia no trobaria cap indici de delicte en les seves converses amb De Alfonso.

4. L’estat constitucional i monàrquic espanyol amb el seu sistema de separació de poders és un exemple universal, des de Síria a la Xina, des de Rússia a Veneçuela.

5. Les converses de Fernández Díaz i De Alfonso són un model de democràcia i de convivència democràtica. Només la mala gent pot dubtar-ne.

6. Conspirar és constitucional.

7. Qualsevol mitjà es legítim per enfonsar i desacreditar els adversaris polítics, sobretot si són partidaris d’una Catalunya democràtica, lliure, solidària i sobirana/independent dins l’Europa federal.

8. Els adversaris del Govern i de l’estat espanyol han de ser tractats com enemics i delinqüents.

9. Fernández Díaz és la única víctima dels malvats sobiranistes i independentistes en aquest afer i es manté ferm en fer el que calgui per salvar Espanya i el sinistre Valle de los Caidos.

10. Fernández Diaz agraeix el suport que en moments difícils ha rebut de diaris espanyols com La Razón, El País, El Mundo, l’ABC i La Vanguardia.

Comparteix aquesta entrada