Catòlics demanen al Vaticà que rebutgi a Fernández Díaz com ambaixador a la Santa Seu

437

El ministre de les clavegueres de l’Estat, Jorge Fernández Díaz, aspira a ser ambaixador a la Santa Seu. Catòlics espanyols i catalans escriuen postals al secretari d’estat del Vaticà, cardenal Pietro Parolin, demanant que rebutgi aquest nomenament.

               A una de les cares de la postal hi figuren dues fotografies. En una es veu l’actuació policial contra als immigrants que intenten saltar per damunt dels terribles enreixats col·locats a la frontera de Melilla. L’altra foto mostra el somriure sinistre del ministre. Ambdues fotos porten aquest text: “Ambaixador d’Espanya davant la Santa Seu?. Fernández Días, pedra d’escàndol i divisió per als catòlics”.

               A l’altra cara de la postal està escrit aquest text:

               “La possibilitat de que el ministre Jorge Fernández Díaz pugui ser nomenat Ambaixador d’Espanya davant la Santa Seu provoca alarma i consternació a tota Espanya.

               “Malgrat que presumeix de la seva condició de catòlic, la seva actuació com ministre de l’Interior és contraria a l’Evangeli. Operacions ordenades pel seu Ministeri a Melilla contra els immigrants i la seva demostrada participació en accions conspiratives han estat condemnades per la gran majoria dels partits polítics espanyols, que han demanat la seva dimissió. Fins i tot la Casa Reial s’ha distanciat d’aquest personatge indigne. El Papa Francesc ja va advertir de d’infermetat de la murmuració: ‘S’apodera de la persona convertint-la en sembradora de jull, com Satanàs’.

               “Com catòlics, li demanem que la Santa Seu denegui la idoneïtat d’aquest nomenament, que seria una causa de divisió i s’escàndol”.

       (Article publicat a www.tribunacatalana.cat)

Comparteix aquesta entrada