Els 10 pecats del fonamentalista Fernández Díaz

535

Jorge Fernández Díaz, el ministre catòlic oficial del Govern espanyol, ha passat per Catalunya Ràdio. Aquesta emissora comet els pecats del sobiranisme català i del sectarisme, segons el sobiranisme espanyol de PP, Podemos, C’s i similars. A les xarxes socials, però, apareixen reaccions sobre les declaracions i actuacions del ministre que poden constituir pecats polítics.

1. Pecat de mal practicant. Fernández Díaz és un mal practicant. Practica el joc brut amb l’agreujant de fer-ho com ministre d’Interior

2. Pecat de mentir. Fernández Diaz menteix quan indica que el sobiranisme català no és pacífic ni democràtic.

3. Pecat contra la convivència. Fernández Díaz fomenta la catalanofòbia quan vincula jihaidisme i sobiranisme català. Atempta contra la bona convivència entre Catalunya i el país veí, Espanya.

4. Pecat d’insinuació malèvola. Fernández Diaz malparla de la tasca de Nous Catalans a favor de la convivència. Aquesta entitat és dirigida per Àngel Colom, que destaca pel seu compromís pacifista.

5. Pecat d’imprudència. Fernández Diaz és perillosament imprudent. Dona suport a la gestió escabrosa de l’alcalde Xavier Garcia Albiol sobre la immigració musulmana a Badalona.

6. Pecat d’hipocresia. Molts tuitares consideren hipòcrita que Fernández Díaz, que és un fonamentalista i integrista catòlic, denunciï el fonamentalisme religiós dels altres.

7. Pecat de tergiversació. Fernández Díaz tergiversa la realitat quan acusa al sobiranisme català de posar fronteres. Ell i el seu Govern són els que aixequen fronteres a Melilla amb sistemes perillosos contra la integritat física dels subsaharians que aspiren a una vida millor.

8. Pecat de papisme. Fernández Díaz practica el papisme, que consisteix en ser més papista que el Papa, però que no fa cas del Papa Francesc. El Papa qualifica de “vergonya” les situacions inhumanes existents a Lampedusa i Melilla.

9. Pecat de menyspreu. Fernández Díaz menysprea amb altivesa les Nacions Unides perquè aquesta institució discrepa profundament de la legislació que impulsa com ministre.

10. Pecat de nacionalcatolicisme. Fernández Díaz manté el nacionalcatolicisme quan utilitza, com feia el franquisme, l’Església catòlica per posar-la al servei del poder polític espanyol.

(Article publicat a www.tribuna.cat)

Comparteix aquesta entrada