12M. Catalunya sobirana, o política provinciana

143

PUNT. 1) Lluís Foix escriu sobre les eleccions catalanes del 12 de maig. “En definitiva, quin candidat podrà disposar de la majoria absoluta per ser investit?. Ah!, i a veure què diuen sobre educació, sanitat, Europa, immigració, sequera, agricultura, pobresa, infraestructures… Després de tants debats sobre què som cal passar al què fem. Es troba a faltar l’autoritat política d’un bon govern”.

CONTRAPUNTS. 1) Catalunya -sense sobirania nacional, política, econòmica- no pot fer res de positiu en qüestions com l’educació, la sanitat, la immigració, Europa, la sequera, l’agricultura, la pobresa, les infraestructures, la cultura, l’economia…

2) Espanya -sense sobirania nacional, política, econòmica, tampoc pot fer res de positiu en qüestions com l’educació, la sanitat, la immigració, Europa, la sequera, l’agricultura, la pobresa, les infraestructures, la cultura, l’economia…

3) Els partits espanyols, com el PSOE de Salvador Illa, estan interessats prioritàriament en Espanya. Ja els hi va be una Catalunya provinciana i regional. Els partits catalans, com Junts de Carles Puigdemont, estan interessats prioritàriament en Catalunya. Volen una Catalunya sobirana i independent.

Comparteix aquesta entrada