Illa s’autoproclama “president” de l’ultra dreta espanyolista

290

PUNT.- El diputat Salvador Illa (PSOE) ha fet un discurs escenificat imitant el que els presidents regionalistes o “autonòmics” espanyols fan per cap d’any. 

CONTRAPUNTS.- 1) L’escenificció és una comèdia en que Salvador Illa s’apropia del Parlament de Catalunya de manera partidista. Patètic Illa que no es president! El qui va ser un desastre com ministre de Sanidad del Govern espanyol durant l’epidèmia del coronavirus s’autoproclama ara president del govern català a l’ombra. Un govern antidemocràtic perquè no te cap control parlamentari. Un govern que no està previst ni encaixa en la Constitució ni en el que queda de l’Estatut retallat per la Moncloa i pel Tribunal Constitucional. En tot cas, Illa (PSOE) només es el “president” de l’ultra dreta espanyolista del PP, VOX, del fantasmagòric Ciudadanos, de les clavegueres de l’estat…

2) Salvador Illa sintonitza amb els cavernícoles missatges de Cap d’Any expressats pels “presidents” regionalistes o “autonòmics” (PSOE, PP, VOX…) contra de Catalunya, els seus legítims plantejaments socials, econòmics, culturals, històrics, nacionals i el dret d’autodeterminació.

3) Illa no representa per res el sobiranisme / independentisme català, democràtic i pacífic de Junts que no forma part del minoritari i feble Govern de Pere Aragonés (ERC). Al contrari, Illa i PSOE demostren que volen a Catalunya fer-se amb els vots de PP, VOX i Ciudadanos. Volen un partit més i més espanyolitzat, dretanitzat, borbònic.

Comparteix aquesta entrada