Manifestació anticonstitucional i amb feixistes a Madrid

256

El matí d’aquest diumenge, 24 de setembre, a la zona benestant i ultra de Madrid, capital d’Espanya, ha estat un dia democràticament i cívicament molt trist. Una manifestació amb contingut anticonstitucional i amb feixistes. Grups d’individus portant banderes espanyoles inconstitucionals amb el seu ocellot franquista i amb els “brazos en alto” a l’estil feixista. Això no passa mai en els manifestacions independentistes multitudinàries de la veïna nació de Catalunya.

2.-  “Constitucionalistes” abrandats i dirigents polítics que ho toleren violen la Constitució que diuen defensar. Transgredeixen el seu article 4.1 que estableix: “La bandera de España està formada por tres franjas horizontales roja, amarilla y roja, siendo la amarilla de doble anchura que cada una de las rojas”.

3.- El “brazo en alto” es la salutació feixista adoptada pel Partit Nacional Feixista de Benito Mussolini, el Partit Nacionalsocialista d’Adolf Hitler, la Falange Española i la dictadura de Francisco Franco.

4.- Alberto Núñez Feijoo ha intervingut en aquesta manifestació espanyolista com líder (?) amb peus de fang d’un PP amb adn franquista. Un PP responsable d’aportacions gens democràtiques com l’aplicació del 155 contra Catalunya i les seves institucions, el crit salvatge del “a por ellos”, l’actuació policial contra els votants el dia del referèndum, el menyspreu del català, la discriminació dels catalanoparlants…

5.- El fet es que del PSOE (Pedro Sánchez, Salvador Illa, Felipe González, Alfonso Guerra…) es declaren “constitucionalistes” com els del PP (Alberto Núñez Feijoo, José Maria Aznar…) i VOX (Santiago Abascal, Javier Ortega…). I coincideixen en fer una interpretació de la Constitució que imposa una unitat metafísica d’Espanya contra el sobiranisme català democràtic i pacífic.

6.- L’actuació de l’espanyolisme és inconstitucional quan s’oposa a l’amnistia perquè la Constitució no la prohibeix en cap dels seus articles. L’actuació de l’espanyolisme també és inconstitucional perquè no accepta que el bloc constitucional estableix que “Tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació” (BOE 1977/10733)

Comparteix aquesta entrada