El PSOE vol una Catalunya castellana, provincial, sense drets nacionals… com VOX

174

Una victòria del PSOE a Catalunya implicaria tornar a una Catalunya monolingüe castellana, regional, provincial i sense que siguin respectats els seus drets nacionals. PSOE com VOX.

2.- La seva candidata a la “provincia” de Barcelona, Meritxell Batet, ho deixa molt clar. Afirma: “Els diputats al Congrés han d’expressar-se en llengua castellana que es la de tots”. Batet imposa el monolingüisme castellà. I els drets lingüístics dels catalans que es bombin.

3.- L’advocat i escriptor Jordi Cabré també deixa molt clara la sintonia entre PSOE i VOX. Escriu a les xarxes: “VOX diu de suprimir autonomies. Però PP i PSOE van suprimir la catalana. VOX diu d’il.legalitzar l’independentisme, PP i PSOE ho han fet de facto. Han creat un fantasma d’ultradreta perquè canviem el concepte d’enemic i exculpar el règim del 78. Es tan visible que fa vergonya”.

4.- Pedro Sánchez mostra el seu ultra espanyolisme quan menysprea el president català a l’exili a l’afirmar que “alguns enyoren la Catalunya de Carles Puigdemont, i a mi m’encanta la de Salvador Illa”. A Sánchez i a Illa els hi encanta l’Espanya i la Catalunya del PSOE. Aquest PSOE que és el partit dels GAL, de la repressió del 155, del “a por ellos”, de l’espionatge del Catalagate, de l’estafa de la mesa de diàleg…

5.- Pedro Sánchez (el seu Govern i el seu partit) viola els drets nacionals de Catalunya perquè no compleix el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics (Nova York, 19/12/1977) ratificat per Espanya amb les signatures de Juan Carlos I i de Marcelino Oreja (ministre d’Afers Exteriors) que tenen plena vigència. L’article 1.1 d’aquet pacte estableix: “Tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació. En virtut d’aquests drets estableixen lliurement la seva condició política i proveeixen alhora el seu desenvolupament econòmic, social i cultural”.

Comparteix aquesta entrada