Rufián (ER) i Montañola (PDeCAT) espanyolitzen la política catalana

197

PUNT.- Gabriel Rufián (ER) i Roger Montanyola (PDeCAT) espanyolitzen la política catalana i volen que les properes eleccions es celebrin en clau espanyola. El primer, malgrat el seu fracàs a les municipals, torna a estar disposat a pactar amb el PSOE. El segon, amb PP.

CONTRAPUNTS.- 1) L’estratègia del règim espanyola i dels seus partits consisteix en amagar el que son PSOE i PP. Ambdós son partits borbònics i juancarlistes. El primer és el partit dels GAL, del repressor 155, del Catalangate, de la poli patriòtica, de les clavegueres de l’estat. El segon és el partit que pacta amb els ultres franquistes de VOX.

2) L’estratègia espanyolista pretén desacreditar l’independentisme català democràtic i pacífic, i neguen el dret humà i universal d’autodeterminació.

3) L’espanyolisme intenta demostrar, a traves dels mitjans de comunicació subvencionats i que controla, que el sobiranisme català és inútil però, en canvi, el régim espanyol reivindica l’Espanya sobirana.

4) L’espanyolisme institucional, partidista i mediàtic preconitza en les properes eleccions l’abstenció dels sobiranistes / independentistes perquè així PSOE, PP, VOX, Comuns, el fantasmagòric PDeCAT i també ER es repartirien els vots de la gent.

Comparteix aquesta entrada