Silenci vergonyós del Collboni gay, d’Illa i del conseller Balcells davant el sofriment humà pel col·lapse hospitalari

306

Jaume Collboni (PSOE) que pregona que es gay, Salvador Illa (ex ministre de Sanitat del Governespanyol), Manuel Balcells (conseller de Sanitat del Govern regionalista d’ER) mantenen un silenci vergonyós davant el col·lapse hospitalari i el sofriment humà que comporta.

2.- SalvadorCardús i Ros (sociòleg, economista, periodista) explica a les xarxes un relat personal. Escriu: “Tinc la mare a la Mutua de Terrassa des de divendres a les 19:00 amb fèmur trencat. Anem passant amb raons i falses expectatives, sense operar des de fa 43 hores. Sense menjar res ‘per si l’operen’ d’en fa 49 hores. Dolors terribles. I encara amb tota la incertesa de si serà avui. Indignant (…) i gran dosis de calmants que, al cap de tantes hores, provoquen al·lucinacions. Col·lapse a l’únic quiròfan obert. Metges sense poder treballar. Té cap sentit? Problema de sous i d’efectius? Va, home va!” .

3.- PSOE i ER callen davant el  col·lapse hospitalari i el patiment humà. Vergonyós. Silenci de Jaume Collboni, candidat del PSOE a l’ajuntament d’una Barcelona que vol provinciana i depenent de Madrid. Només li interessa manifestar que es gay per manipular homosexuals, lesbianes i la condició sexual de les persones en la recerca impúdica d’obtenir un grapat de vots. Silenci de Salvador Illa, ex ministre de Sanitat del Govern espanyol, Govern que escanya financerament les institucions i les infraestructures catalanes. Silenci  de Manuel Balcells, conseller de Sanitat del Govern regionalista d’ER (España Reunificada), partit que dona incondicional suport polític i pressupostari al Govern espanyol.

4.- Polítics vergonyants que volen dominar Catalunya i els seus municipis com el de Barcelona. El seu silenci covard contrasta, per posar un exemple, amb la postura de la independentista Laura Borràs, legitima presidenta del Parlament de Catalunya, malgrat la persecució judicial i mediàtica de que es objecte.  Laura Borràs expressa públicament el que el gay espanyol Collboni, l’ex ministre espanyol Illa i el conseller regionalista Balcells no s’atreveixen a dir. Laura Borràs  diu paraules solidàries, senzilles i tendres a Cardús:  “Estimat Salvador i família, és incomprensible, certament, i inacceptable, també. Tot el suport i confiem que ben aviat pugui ser operada i s’acabi aquest malson per la mare”. Però, es clar, la presidenta Laura Borràs (Junts) fa nosa.

Comparteix aquesta entrada