L’espanyolisme excita a la “godó” Lola Garcia

272

PUNT.- L’espanyolisme excita a la godoniana Lola Garcia, directora adjunta de “La Vanguardia”. Godoniana significa que ella és periodista de màxima confiança en el diari del conde de Godó i, per concessió del seu bon amic Juan Carlos I, Grande de España. “Excitabilitat: Propietat d’un organisme, d’un òrgan, etc, de respondre a l’acció dels estimulants” (Diccionari de la llengua catalana) 

CONTRAPUNTS.- 1.- Lola Garcia, per tant, és lògic que escrigui articles a l’espanyola “La Vanguardia” contra el president Carles Puigdemont i el sobiranisme amb el títol “La independència ja no excita”. ¿Què excita, doncs, a Lola Garcia? Potser l’Espanya borbònica , juancarlista i godoniana. Potser l’Espanya del PSOE (Jaume Collboni, Salvador Illa… GAL, 155, Catalangate…) que llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la historia. Potser els partits que donen suport parlamentari i pressupostari al PSOE per emblanquinar el règim espanyol.

2.- Espanya no excita als catalans que volen una Catalunya democràtica, lliure, solidaria, culta, sobirana, independent. I ho volen per motius democràtics, de llibertat, de cultura, de solidaritat, de sobirania, d’independència. No per motius d’excitació.

3.- Ai Lola Garcia i similars. Tu, “La Vanguardia” i l’espanyolisme rebutgeu la Catalunya sobirana. La rebutgeu per la força judicial, policial i mediàtica. Rebutgeu la proposta de l’independentisme català que vol que la relació entre els pobles català i espanyol es basi en els valors de la democràcia, la llibertat, la solidaritat, la cultura, la pau i el respecte a la mútua sobirania.

4.- Però la directora adjunta de “La Vanguardia” no entén aquest plantejament tan civilitzat. Excitada espanyola Lola, ¿escriuràs alguna vegada un article amb el títol “Espanya no excita”?

Comparteix aquesta entrada