ERC perd la C i esdevé ER (España Reunificada) contra el català

270

Els fets demostren que l’envellida ERC perd la C i esdevé una regionalista i provinciana ER (España Reunificada) i contra el català. Aquesta degradació política, cívica i cultural es deguda a la cúpula del partit (Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Ernest Maragall, Gabriel Rufián…)

2.- Nombrosos fets demostren cada dia aquesta degradació. Alguns episodis recents… ER és còmplice polític i parlamentari de la decisió del Govern espanyol contra el català. La Moncloa del borbònic i  juancarista Pedro Sánchez (PSOE / Podemos / Comuns) prepara una normativa discriminatòria contra l’estudi de la filologia catalana a la Universitat. Aquesta voluntat d’aniquilació és impulsada pel ministre Juan Subirats, espanyol nascut a Catalunya i que milita a Comun (istes) d’Ada Colau. El Govern espanyol, el PSOE de Salvador Illa / Jaume Collobini, els Comun(istes) de Colau/Subirats marginen i ataquen el català amb el suport banquejador d’ER (España Unificada).

3.- La postura d’ER no es cap sorpresa. La seva “taula de diàleg” (?) amb el PSOE és un fracàs. L’invent aragonesista d’un “acord de claredat” és una altra volada de coloms. Fins  a tal punt és així que internautes assenyats com @vadortitus posen llum a la foscor  i indiquen que els assessors de l’encara president Aragonés son setciències del tipus com Astrid Barrio, El Yoyas, Franco Rabell, Enric Millo, Pepe Zaragoza, Maruja Torres, Isabel Coixet, Javier Mariscal, Màrius Carol…també podria afegir-se a la llista nacionalistes espanyols com Albert Boadella, Rosa Cullell Munesa…

4.- Un altre internauta, Chema Clavero, també deixa molt clar quin és el nou diccionari i la postura de l’actual cúpula d’ER. De la rendició, en diuen plantar cara. Del vel, llibertat. De la independència, acord de claredat. De la colonització, ampliar la base. De la immigració, essència de Catalunya. Del castellà, diversitat. De la dignitat, enfortir a l’enemic. Pot afegir-se… ‘ERC en diuen ER sense C (España Reunificada).

4.- Un altre internauta, Chema Clavero, també deixa molt clar quin és el nou diccionari i la postura de l’actual cúpula d’ER. De la rendició, en diuen plantar cara. Del vel, llibertat. De la independència, acord de claredat. De la colonització, ampliar la base. De la immigració, essència de Catalunya. Del castellà, diversitat. De la dignitat, enfortir a l’enemic. Pot afegir-se… ‘ERC en diuen ER sense C (España Reunificada).

   
 
Comparteix aquesta entrada