PSOE + ER (España Regionalista) = espanyolització i dretanització

268

PSOE de Pedro Sánchez / Salvador Illa / Jaume Collboni… i ER (España Regionalista) d’Oriol Junqueras / Pere Aragonès / Ernest Maragall constitueixen l’espanyolització i la dretanització polítiques sota un fals progressisme.

2.- PSOE és el partit del condemnat GAL (que forma part del projecte de futur de Josep Borrell, segons les seves pròpies paraules), del repressor 155, del Catalangate, de la imposició del castellà i de la prohibició del català al Congrés i al Senat. (Dir PSOE és dir PSC). Això no és progressisme, ni catalanisme, ni democràtic.

3.- El PSOE llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història i defensa la monarquia i el juancarlisme imposats pel dictador Francisco Franco. Això no és progressisme, ni catalanisme, ni democràtic.

4.- El PSOE cerca votants i candidats de Ciudadanos en liquidació i la franquista VOX. Això no és progressisme, ni catalanisme, ni democràtic.

5.- El PSOE és còmplice del poder judicial espanyol d’adn franquista sobretot si va contra el sobiranisme català. Això no és progressisme, ni catalanisme, ni democràtic.

6.- El PSOE està en contra del dret d’autodeterminació malgrat que està vigent el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics ratificat pel Regne d’Espanya que en el seu primer article estableix que “tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació” que preval sobre la Constitució. Violar aquest dret no és progressisme, ni catalanisme, ni democràtic.

7.- El PSOE aprova cada any uns perniciosos pressupostos estatals que incrementen les despeses a favor de la Casa Real i de l’armamentisme mentre que continuen discriminant Catalunya. Això no es progressisme, ni catalanisme, ni democràtic

8.- ER (España Regionalista) liquida el Govern sobiranista català sorgit de les urnes i trenca amb l’entesa amb els partits i les organitzacions cíviques catalanes sobiranistes / independentistes. Les Joventuts d’ER han perpetrat un altre cartell (foto), ara contra la perseguida Laura Borràs, cartell que un home tan ponderat com J.M VirgiliI qualifica d’indecent… davant el silenci còmplice dels dirigents d’aquest partit. I ER (España Regionalista) opta per donar suport polític i parlamentari al PSOE dels GAL, el 155, el Catalangate. ¿A canvi de què? Això no és progressisme, ni catalanisme, ni democràtic.

09.- L’ER (España Regionalista) d’Oriol Junqueras, Pere Aragonès, Ernest Maragall, Marta Vilalta, Marta Rovira, Sergi Sol i similars donen el seu suport col·laboracionista a l’aparell polític, judicial i mediàtic espanyol (Juan Ignacio Zoido, Manuel Marchena, Jesús Maria Barrientos) contra Carles Puigdemont, Clara Ponsatí, Laura Borràs…

10.- Els fets i les declaracions demostren que PSOE, ER (España Regionalista), PP, VOX, Ciudadanos en liquidació coincideixen en els objectius d’enfortir el règim espanyol i, alhora, de liquidar la sobirania de Catalunya. El règim espanyolista no admet que Espanya i Catalunya mantinguin una relació basada en la democràcia, la solidaritat, la cultura, el civisme, els drets i les llibertats de totes les persones i de tots els pobles, i el respecte mutu a la sobirania / independència d’ambdues nacions.

Comparteix aquesta entrada