¡Naciodigital confia en la justícia espanyola contra la presidenta catalana Borràs!

183

1.- NACIODIGITAL (BEN SUBVENCIONADA PER ER gràcies a la presidència de la Generalitat) confia en una sentencia condemnatòria de l’aparell judicial espanyol i del seu Tribunal Superior de Justícia, presidit per Jesús Maria Barrientos, contra la presidenta del Parlament Catalunya, Laura Borràs. Així consta a “Laura Borràs, l’hora de la veritat”, signat per Ferran Casas, subdirector del grup naciodigital, que deixa el present i el futur de Catalunya en mans de l’espanyol Barrientos i no del vot dels catalans a les urnes.

2.- FERRAN CASAS, COM SORGIT DE LA CAVERNA mediàtica, parla des de la primera línia del seu article, de manera sectària del “cas de presumpta corrupció que afecta” a Borràs. Corrupció?. Casas hauria de llegir el fil de 26 punts escrit per l’advocat @Miquelnn publicat a les xarxes (4 de març) i reproduït a www.avantguarda.cat (6 de març) que no rep cap subvenció, amb el títol “La presidenta del Parlament català entre la condemna espanyola (¿?) i l’absolució europea (¡!)”. El punt 21 es refereix a l’acusació de que Borràs es volia enriquir, i deixa molt clar: “Aquest fet, que la fiscalia va denunciar des del principi, va quedar absolutament descartat durant la investigació. Ni un euro ha anat, ni directa ni indirectament, a la seva butxaca. Insisteixo, no se la jutja per corrupció”.

3.- EL SECTARISME DE NACIODIGITAL també es mostra quan el seu subdirector considera que els dirigents de Junts que mes suport explícit donen a Borràs son “aquells que li fan costat de manera acrítica i incondicional”. Cal aclarir a Casas que es pot donar suport a Borràs de manera raonable, per convenciment, amb arguments i sense condicions. I al contrari, també cal preguntar-li sobre el preu que han de pagar o cobrar els poders mediàtics per amagar informació i per emetre informacions falses de manera acrítica, incondicional i servicial.

4.- EL SECTARISME de naciódigital es mostra també quan Casas es refereix a una suposada intimidació a una periodista del FAQS per  part de Francesc de Dalmases, al que Casas defineix com “escuder” de Borràs. Però Ferran Casas amaga que la suposada periodista intimidada es Mònica Hernández. Amaga que Mònica Hernández acaba de ser nomenada directora del principal.cat Amaga que Mònica Hernández substitueix a Raül Gordillo, director del principa.cat. Amaga que Gordillo ha estat acusat d’agressions sexuals per dues joves periodistes del principal. Cal preguntar-se quina relació hi ha entre naciodigital, principal, Mònica Hernández, Saül Gordillo, Ferran Casas…

5.- EN TOT CAS L`AFER LAURA BORRAS ES POLÍTIC perquè no tracta sobre la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). L’afer Borràs es motivat pel fet que l’antiga directora del ILC esdevé una figura estel·lar de l’independentisme català democràtic i pacífic i alhora presidenta del Parlament. Laura Borràs és un dels mes representatius objectius a abatre pel  règim espanyol. I la cúpula d’ER (España republicaneta ) pren tres decisions vergonyoses. Una consisteix en donar suport polític i parlamentari al PSOE dels GAL, del repressor 155, del Catalangate. L’altre és violar la presumpció d’innocència de la presidenta Borras i transgredir els valors democràtics. La tercera es fer un gir en retrocés cap el regionalisme espanyol.

Comparteix aquesta entrada