Marta Rovira defensa les mentides de Zoido contra Puigdemont i l’abaixada de pantalons d’Aragonès

319

PUNT.- El franquista José Ignacio Zoido, ex ministre espanyol, menteix contra el president Carles Puigdemont davant l’abaixada de pantalons de Pere Aragonès.

CONTRAPUNTS.- 1) Reunió de la comissió parlamentaria europea que investiga el cas Pegasus i el Catalangate. Zoido menteix i no aporta cap prova quan diu: “El señor Puigdemont, que fue presidente de la Generalitat, se reunió con emisarios de Putin para explorar su apoyo a la independència”. Aragonés s’abaixa els pantalons i es limita a defensar-se a si mateix quan diu: “Mire, yo no tengo contactos con Rusia. Y usted me hablaba de otros líderes políticos de Catalunya, pero… y que si los CDR… Son cuestiones de contexto, pero en relación a mi, ¿que evidencias hay que justifiquen que sea espiado por el CNI?”

2) L’aparell partidista i mediàtic d’ER, inclosa Marta Rovira, surt en defensa d’Aragonés i menysprea a Puigdemont davant les mentides de Zoido. Marta Rovira defensa, en una entrevista a Catalunya Ràdio, la covarda i indigne baixada de pantalons d’Aragonés davant les mentides de Zoido, a la comissió Pegasus, contra l’independentisme democràtic i pacífic del president català exiliat Puigdemont. El silenci i l’ambigüitat de Rovira son tan vergonyosos com el comportament d’Aragonés confirmant-se així el canvi de rumb d’ER cap el regionalisme espanyol del règim amb adn franquista i el seu suport al PSOE ex republicà, ex federal, impulsor dels GAL, la repressió del 155 i el Catalangate.

3) ABAIXAR-SE ELS PANTALONS, com fan Aragonés i Rovira, significa “capitular, deposar, entregar-se, rendir-se, sotmetre’s”. MENTIR, com fa Zoido, significa “fer cientment, voluntàriament, una asserció contrària a la veritat” (Diccionari de la llengua catalana)

4) Zoido i Aragonés, però, coincideixen en un punt consistent en el seu intent de netejar la imatge del règim espanyol. Els únics polítics del sud d’Europa que han tingut contactes amb el dèspota Vladimir Putin i han elogiat la seva figura son Juan Carlos I, Felipe VI, José Maria Aznar, Mariano Rajoy, José  Luis Rodríguez Zapatero, Pedro Sánchez, Josep  Borrell. D’això Zoido i Aragonés no en diuen res.

Comparteix aquesta entrada