El poble rebutja a Borrell (PSOE), amic de Sánchez i Illa

275

PUNT.- La Pobla de Segur rebutja democràticament a través de les urnes a Josep Borrell (PSOE), individuo que compta amb el suport de Pedro Sánchez i Salvador Illa. El carrer del seu poble que portava el seu nom, “Passeig Josep Borrell i Fontelles”, es dirà a partir d’ara “Passeig 1 d’octubre”.

CONTRAPUNTS.- 1) Consideracions diverses… L’espanyol Borrell ha deixat molt clara la seva postura sobre els GAL (Grupos Antiterroristas de Liberación). José Barrionuevo i Rafael Vera son alguns dels alts càrrecs del Govern de Felipe González que foren condemnats per la seva implicació en l’afer dels GAL. Borrell va expressar el seu compromís amb els condemnats quan diu: “La solidaritat amb aquests companys va irrenunciablement unida al nostre projecte de futur”. Terrible.

2) Una segona consideració significativa és sobre el fet que el nou nom del carrer serà el de “Passeig 1 d’octubre”. Tothom te present la postura de PSOE sobre el referèndum. Pedro Sánchez, Salvador Illa, Josep Borrell i similars estan contra el dret d’autodeterminació dels pobles com Catalunya. Tothom recorda, el “a por ellos”, l’actuació de la policia espanyola, la repressió de les clavegueres de l’estat, el Catalangate… la presó, l’exili i els perseguits a causa del sobiranisme / independentisme democràtic i pacífic…

3) Aquest Borrell, que en un míting ultraespanyolista va preconitzar  que “cal desinfectar Catalunya” del virus independentista, es elogiat per un personatge, com Salvador Illa, que aspira  ser president d’una Catalunya regionalista espanyola, borbònica i dependent de la Moncloa, Illa va dir fa poc del company de partit: “Josep Borrell és un gegant de la política. Ha estat un honor assistir a la cerimònia de lliurement de Premi New Economy Forum 2022 a l’alt representant de l’UE. Un reconeixement a una gran trajectòria, sempre al servei d’Espanya i l’UE. Gràcies pel teu compromís, Josep”.

4) Òndia. Els catalans de La Pobla de Segur no pensen com els espanyols Josep Borrell i Salvador Illla.

Comparteix aquesta entrada