Pere Aragonés, presoner de PSOE i Comuns, s’empetiteix davant Laura Borràs

234

PUNT.- Pere Aragonés, d’una ER regionalista, dona per superat el pacte que donava la presidència de la Generalitat a Junts. L’ER d’Aragonés i Oriol Junqueras, en minoria al Parlament, ha expulsat a Junts i CUP del pacte d’investidura i es presonera de l’espanyolisme del PSOE de Pedro Sánchez i dels Comuns d’Ada Colau. Aragonès s’empetiteix davant la figura cultural i políticament gegantina de la independentista Laura Borràs sigui quina sigui la sentencia del tribunal espanyol que presideix un personatge com Jesús Maria Barrientos.

CONTRAPUNTS.- 1.- Els fets demostren que Aragonés es esclau d’un partit borbònic i juancarlista com el PSOE de Pedro Sánchez i Salvador Illa. El PSOE és el partit dels GAL, del repressor 155 i del Catalangate contra les institucions nacionals de Catalunya. Aragonés es esclau dels Comuns de l’espanyola Ada Colau que s’obre a ser alcaldessa gràcies als ultres de Manuel Valls i a la utilització de les clavegueres de l’estat contra l’innocent Xavier Trias.

2.- Aragonés ha impulsat la violació de la democràcia i de la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. L’objectiu aragonesista ha estat que Borràs fos substituïda per l’okupa Alba Vergès que va col·locar a la seva germana Núria com directora general al Departament d’Igualtat i Feminisma, liderada per la consellera Tània Verge, també clan d’ER. Nepotisme?. Preguntada si la consellera havia tingut alguna cosa que veure en aquest nomenament, Nuria Vergés va contestar: “A veure… la meva germana és una persona fantàstica i he tingut molta sort de que ho sigui… però no crec que el fet de que jo estigui aquí.. tingui tant, tant a veure em el fet de que sigui la meva germana”. Òndia, noia, quina bona germana!

3.- També caldria crear-se al Parlament una comissió per investigar les relacions entre el Departament de Sanitat, quan Vergés era consellera, Ferrovial i Roger Junqueras, germà d’Oriol Junqueras.

4.- Un altre fet a tenir en compte… La familia Aragonès es coneguda a la comarca de El Maresme per la seva fortuna i, ai las! per l’activitat política i hotelera de l’avi patern de l’encara president de la Generalitat. L’avi José fou alcalde franquista de Pineda de Mar, signant de l’esquela municipal del franquista i assassinat Luis Carrero Blanco.

Comparteix aquesta entrada