Hipocresia i cinisme del regionalista espanyol Pere Aragonès

198

PUNT. Pere Aragonés, encara president de la Generalitat de Catalunya que retorna al vell regionalisme espanyol, diu ara que cal respectar la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i reclama celeritat en el judici per acabar amb la interinitat al Parlament.

CONTRAPUNTS. 1.- Aragonés, amb adn de família franquista com molts jutges, mostra així la seva hipocresia i el seu cinisme. Ell és el principal responsable de que ER, PSOE, Comuns i CUP no respectin la presumpció d’innocència de Laura Borràs que l’han suspès de les seves funcions presidencials que han passat a ser exercides indignament per l’okupa Alba Vergés. A més, Aragonés te el cinisme de reclamar que la interinitat presidencial del Parlament, provocat sobretot per ell, acabi quan abans millor.

2.- Tot això es dona alhora amb una ER que te quatre objectius. El primer es el d’haver trencat la majoria independentista al Govern i al Parlament emanada de les urnes. El segon es lligar-se servilment de mans i peus a l’entesa a Espanya, Catalunya i Barcelona amb el PSOE (el PSOE dels GAL, del 155, del Catalangate…) per configurar un altre ja fracassat tripartit espanyolista (PSOE, Podemos/Comuns, ER). El tercer consisteix en frenar, i si es possible liquidar, el sobiranisme / independentisme català democràtic i pacífic per tal de retornar al passat sense futur del regionalisme espanyol. El quart objectiu es el de controlar els mitjans de comunicació públics i privats mitjançant la concessió de subvencions descontrolades per tenir ben collats diaris, televisions i ràdios.

3.- “Hipocresia: simulació de qualitats i de sentiments que hom no té”. “Cínic: Que, impúdicament, fa gala de menysprear els valors morals” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada