Junqueras i Aragonès demostren ser grans mentidERs i no son fiables

437

El pacte pressupostari de la región o comunidad autónoma catalana de España entre ER i PSOE demostra que els republicans (republicans?) Oriol Junqueras i el seu alfil Pere Aragonés no son fiables perquè son uns grans mentidERs, en terminologia d’un còmic lliure i molt seriós com Toni Alba que corre el risc de ser censurat com ho son els humoristes de la decadent TV3. En mans del PSOE del GAL, el 155, el Catalangate… ER transita de l’independentisme català a l’espanyolització.

2.- Junqueras, enganyant a la gent per aconseguir un grapat de vots, predica moltes vegades: “No veig possibilitat d’un acord amb els socialistes perquè PSC i ER son totalment incompatibles. No hi ha dos partits més antagònics a Catalunya que ER i PSC. Som antagònics perquè nosaltres defensem el projecte d’una república i ells representen la defensa d’una monarquia corrupta i decadent. Nosaltres defensem el dret a decidir el nostre futur a traves del vot, i el PSC es manifesta al costat de l’extrema dreta en contra de que els ciutadans puguem defensar el nostre futur a traves del nostre vot”

3.- Aragonés, encara president de la Generalitat, repeteix els mateixos tòpics que el seu cap. Diu: “Jo vull ser molt clar i no llençar-nos mentides pel cap. No pactarem amb el PSC. El PSC és incompatible amb ER. Ni el vull al Govern ni el seu suport des de fora. Treballo perquè el PSC no sigui imprescindible. No vull dependre d’un partit que ens amenaça de nou amb el 155, que no està a favor del dret d’autodeterminació i de la fi de la repressió i que vol una gestió centralitzada dels fons europeus. No vull dependre d’aquest partit. No hi compto ni el vull”.

4.- “Mentider: Que té costum de dir mentides. Mentida: Asserció feta cientment contra la veritat” (Diccionari de la llengua catalana)


 [O1]

Comparteix aquesta entrada