Motius per no votar la segrestada ER i l’espanyolista PSOE

200

Hi ha motius de caràcter nacional, cívic, financer, electoral … per no votar a ER, segrestada pel PSOE, ni al PSOE monàrquic, espanyolista i anti sobiranista català

2.- El discurs i l’actuació d’ER (sense la C de Catalunya per decisió d’Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Gabriel Rufián, Ernest Maragall…) deixa el panorama polític i electoral cada vegada més clar. Liquida la majoria independentista sorgida de les urnes… renuncia al dret d’autodeterminació perquè traspassa aquest dret a  la Zarzuela i la Moncloa… boicoteja a Carles Puigdemont (president de Catalunya a l’exili) i a Laura Borràs (presidenta del Parlament)… opta per trencar amb Junts a l’estar segrestada pel PSOE.

3.- ER queda lligada en mans del PSOE (Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa, Jaume Collboni)  que llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història… El PSOE que dona suport a la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de l’avui fugat Juan Carlos I. El PSOE que és el partit dels GAL, del repressor 155 contra la Catalunya sobirana, del Catalangate, del “a por ellos”… El PSOE que ataca per terra, mar i aire el dret d’autodeterminació dels pobles i el sobiranisme català. El PSOE que es dretanitza i s’espanyolitza cada vegada mes perquè assumeix la política del PP i els sectors i votants de Ciudadanos en inexorable procés de liquidació. El PSOE amb uns dirigents (com José Borrell, Miquel Iceta, Salvador Illa…) que es manifesten amb gent del PP, Ciudadanos, VOX i Sociedad Civil Catalana

4.- El fet és que l’actual cúpula d’ER està integrada per polítics mediocres en els àmbits polític, parlamentari, executiu, mediàtic. No te capacitat de negociació externa amb Espanya ni interna amb Catalunya. El Govern Aragonés és el que compta amb menys suport parlamentari en la historia de l’autonomia catalana. Un autonomisme superat, sense present i sense futur.

Comparteix aquesta entrada