El borbònic Pedro Sánchez menteix quan nega l’autodeterminació i diu que la Constitució és compleix

229

PUNT.- El borbònic i juancarlista espanyol Pedro Sánchez, que ha llençat els suposats republicanisme i federalisme del PSOE a la paperera de la història, celebra a Barcelona una cimera amb el republicà francès Emmanuel Macron, per enganyar i mentir als catalans. Enganya i menteix quan diu que gràcies al submís Salvador Illa, amb qui es reuneix de manera escandalosament partidista, i al desacreditat Pere Aragonés, la Constitució és compleix a Catalunya i el dret d’autodeterminació no existeix.

CONTRAPUNTS.- 1.- No, no. La Constitució no es compleix a Catalunya perquè el règim espanyol, des del PSOE de Pedro Sánchez i Salvador Illa a VOX, no respecta, per posar un cas, l’article 96.1 del text constitucional que estableix que els tractats internacionals publicats oficialment a Espanya formen part del seu ordenament intern. Però el règim espanyol i el Govern del PSOE no respecten aquests tractats, no respecten el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics. El primer article d’aquest Pacte estableix: “Tots els pobles tenen el dret a l’autodeterminació”. Així consta, fins i tot, en el Boletín Oficial del Estado (BOE (1977/10733), que és d’obligat compliment des del rei a les forces armades.

2.- El PSOE de Pedro Sánchez i Salvador Illa perjudica la convivència basada en democràcia i llibertat perquè viola el dret d’autodeterminació de Catalunya i, en canvi, el PSOE es el partit que, transgredeix els valors constitucionals perquè permet i justifica els GAL, la poli patriòtica, les clavegueres de l’estat, el Catalangate…

Comparteix aquesta entrada