Cimera en plena ofensiva del règim espanyol contra els drets i les llibertats de Catalunya

300

El Govern del PSOE ha volgut celebrar una cimera a Barcelona entre el borbònic i juancarlista espanyol Pedro Sánchez i el republicà francès Emmanuel Macron en plena ofensiva del règim espanyol amb adn franquista contra els drets i les llibertats de Catalunya. Contra, per exemple, els exiliats polítics com el president Carles Puigdemont, que son presentats i menyspreats com uns perillosos i miserables delinqüents.

2.- El Palau de la Moncloa compta amb el suport institucional, judicial, polític, policial, mediàtic del règim i també del quintacolumnisme col.laboracionista dels que consideren Catalunya com una regió espanyola o dels que donen suport al PSOE sanchista. Volen imposar per terra, mar i aire la unitat espanyola, com si fos un dogma metafísic des d’abans de la creació del món, per sobre dels valors democràtics i de la voluntat del poble, en aquest cas del català, expressada a les urnes.

3.- Aquest menyspreu a la democràcia, a les llibertats, i al sobiranisme / independentisme català pacífic es dona en el manifest signat per escriptors, periodistes, ex alts càrrecs, des de PSOE i PP a VOX, que alhora es presenten com constitucionalistes.

4.- Constitucionalistes falsos i/o manipuladors. No respecten l’article 10.2 de la Constitució: “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificades per Espanya”. No respecten l’article 96.1 de la Constitució: “Els tractats internacionals vàlidament  celebrats, una vegada publicats oficialment a Espanya, formaran part de l’ordenament intern”. No respecten un d’aquests tractats, el Pacte Internacional de Drets civils i Polítics que en el seu primer article estableix: “Tots els pobles tenen dret a l’autodeterminació”. Aquest Pacte consta, fins i tot,  en el Boletín Ofcial del Estado (BOE 1977/10733)

5.- Pedro Sánchez i el règim espanyol intenten mostrar amb aquesta cimera que el procés independentista català s’ha acabat. Però l’ofensiva política, judicial, policial i mediàtica d’aquests dies contra el procés sobiranista demostra també a nivell internacional que la voluntat independentista del poble català es encara més viu que mai.

Comparteix aquesta entrada