Un PSOE “falangista” viola la Constitució, els pactes internacionals i el BOE perquè no accepta l’autodeterminació

345

Pedro Sánchez, amb “talante falangista”, afirma que “no habrá un referèndum de autodeterminación en Catalunya”. Paraules que sintonitzen amb el “talante” de José Antonio Primo de Rivera. El fundador de Falange española va dir: “El ser rotas es el más noble destino de todas las urnas”. “Talante: modo o manera de ejecutar algo” (Diccionario de la llengua española). ¡Quantes urnes varen ser trencades el dia del referèndum per la policia espanyola!

2.- AQUELARRE VIOLADOR I CÒMPLICES. El PSOE, el president Pedro Sánchez, el seu Govern, personatges com Miquel Iceta i Salvador Illa… violen la Constitució espanyola, els pactes internacionals, el BOE (Boletín Oficial del Estado) perquè s’oposen al dret d’autodeterminació de Catalunya. Els espanyolistes PP, VOX, Ciudadanos participen d’aquest aquelarre violador. Cal afegir-hi l’ER d’Oriol Junqueras, Gabriel Rufián i Pere Aragonés per la seva complicitat amb el PSOE al que dona suport polític i parlamentari.

3.- LA CONSTITUCIÓ HO DEIXA CLAR. El text constitucional estableix: “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificades per Espanya” (Article 10.2). També estableix: “Els tractats internacionals vàlidament celebrats, una vegada publicats oficialment a Espanya, formaran part de l’ordenament intern” (Article 96.1).

4.- NACIONS UNIDES HO DEIXA CLAR. El rei Juan Carlos, Marcelino Oreja Aguirre (ministre d’Afers Exteriors) i Fernando Arias-Salgado y Montalvo (secretari general tècnic d’Afers Exteriors) son els signants de l’”Instrument de Ratificació d’Espanya del Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics” (aprovat per Nacions Unides (Nova York, 19/12/1976).  El primer article d’aquest Pacte estableix: “All peoples have the righ to self-determination” (Tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació)

5.- EL DRET D’AUTODETERMINACIÓ ES VIGENT. Aquests pactes internacionals figuren en el Boletín Oficial del Estado (BOE 1977/10733). Tenen plena validesa. El dret d’autodeterminació és vigent.

6.- LA CONSTITUCIÓ TE EL DEURE DE RESPECTAR EL DRET D’AUTODETERMINACIÓ. La Constitució ha de respectar al dret d’autodeterminació perquè el text constitucional ha de ser interpretat i aplicat segons la Declaració Universals dels Drets Humans, els acords internacionals, el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics.

7.- EL RÈGIM ESPANYOL MENTEIX. El Govern monàrquic del PSOE, el règim espanyol i els seus còmplices menteixen quan donen per constitucionalment impossible l’exercici del dret d’autodeterminació i donen per tancada aquesta etapa de la història de Catalunya.

8.- EL RÈGIM ESPANYOL HA D’ACABAR AMB LA REPRESSIÓ. La Moncloa, abans ocupada pel PP i ara per PSOE / Podemos, el que ha de fer en be de la democràcia i la llibertat és acabar amb la repressió. S’han de tancar definitivament les portes del terrorisme d’estat dels GAL, del 155 que reprimeix els drets i les llibertats de la nació catalana, del “a por ellos”, de la policia patriòtica, de les clavegueres de l’estat, del Catalangate.

Comparteix aquesta entrada