Salvador Illa, un somiatruites espanyolista sense pena ni glòria

238

PUNT. Salvador Illa, amic de personatges de dubtosa reputació com Josep Borrell, es torna a despenjar amb una afirmació que provoca fonda satisfacció a l’espanyolisme, des de PSOE a VOX. Diu: “A Catalunya no hi haurà referèndum d’autodeterminació. Ja n’hi ha prou de somiar truites”.

CONTRAPUNTS. 1) Es a dir, el poble de Catalunya, segons Salvador Illa, s’ha se sotmetre al que Salvador Illa imposi de manera dictatorial.

2) El somiatruites Illa, trist personatge sense pena ni gloria, depèn submisament dels dictats de la Moncloa ocupada per un Pedro Sánchez que lidera un partit monàrquic, juancarlista, ultra centralista com el PSOE que no dona resposta adequada a la voluntat lliure, democràtica, solidaria i sobirana de Catalunya. “Somiatruites: persona visionària o que s’il·lusiona fàcilment amb coses impossibles o estranyes”. “Sense pena ni glòria: Sense haver despertat  cap interès” (Diccionari de la llengua catalana)

2) “Ja n’hi ha prou de somiar truites”, diu Illa i te raó. Ja n’hi ha prou de somiar truites en un règim espanyol basat en el terrorisme d’estat dels GAL, el repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions, la policia patriòtica, les clavegueres de l’estat, el Catalangate, el negar-se a investigar el cas de Juan Carlos I i els seus foscos afers econòmics i de faldilles. Ja n’hi ha prou de somiar truites intentant convertir el PSOE en un cistell espanyolista i reaccionari que reculli a Catalunya vots de Sociedad Civil Catalana, VOX, PP i Ciudadanos en caiguda lliure.

3) Ja n’hi ha prou de somiar truites per part d’Illa que està en contra del dret d’autodeterminació, violant així la Constitució espanyola que assumeix l’Instrument de Ratificació d’Espanya del Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics (Nacions Unides 19/12/1976 com consta al BOE (30/04/1977). Aquest pacte internacional que obliga el règim espanyol, a la Zarzuela i a la Moncloa, estableix: “Tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació”.

4) Ja n’hi ha prou de somiar truites  per part d’un Illa que te un plantejament similar al del falangista José Antonio Primo de Rivera que diu: “El ser rotas es el más noble destino de todas las urnas”.

5) Salvador Illa, ja n’hi prou de somiar truites amb el seu missatge contra els drets i les llibertats de Catalunya, missatge espanyolista que trenca la democràcia i la convivència cívica de Catalunya.

Comparteix aquesta entrada