SEDICIÓ. La gran farsa d’ER contra el president Puigdemont

218

PUNT.- L’espanyol Josep Borrell (PSOE), que vol “desinfectar” als catalans del perniciós virus de l’independentisme i que sempre ha donat suport als condemnats pels GAL com a José Barrionuevo (a la foto), ho deixa molt clar: “El delicte de sedició no desapareix, només se li canvia el nom”. L’espanyol Miquel Iceta, des de la seva poltrona ministerial, ho ratifica: “Es ‘reforma’ el delicte de sedició per aconseguir les extradicions (de Carles Puigdemont i altres exiliats catalans) que fins ara no s’han obtingut”.

CONTRAPUNTS.- 1) Les declaracions de Borrell, Iceta, Salvador Illa, ministres del Govern espanyol i també del seu president Pedro Sánchez mostren l’estil i l’actuació de la gran farsant ER contra el president Puigdemont. “Farsant: Que fingeix coses que pretén fer passar com a veres” (Diccionari de la llengua catalana).

2) ERC, amb l’escandalosa complicitat de mitjans de comunicació ben subvencionats i de tertulians partidistes que es presenten com neutrals, ja no pot amagar que renuncia al sobiranisme / independentisme català i que gira cap el regionalisme espanyol.

3) Els rufians, junquerassos, aragonessos i companyia mantenen el seu engany tot donant suport polític i parlamentari al PSOE monàrquic i juancarlista sorgits del franquisme; al PSOE dels GAL i del Catalangate; al PSOE del repressor 155, sí del 155 com PP / VOX / Cs; al PSOE que manté la poli patriòtica i les clavegueres de l’estat; al PSOE que prohibeix el català al Congrés i al Senat; al PSOE que elabora uns pressupostos estatals que incrementen la despesa armamentista i de la Casa del Rei en temps de crisi social i econòmica…

4) Un dels comunicadors mes ben informats i actius, Albano Dante-Fachin, un dels censurats per Sergi Sol (comissari polític d’ER), escriu clar i català: “ER fa setmanes que diu que el seu suport a la reforma del Codi Penal és per la desaparició de la sedició. ER ha atacat frontalment Junts, la CUP i l’ANC per denunciar que tot plegat és una farsa. Avui el màxim càrrec europeu del PSOE confirma que tot plegat es una farsa. Es gravíssim”.

Comparteix aquesta entrada