Aragonés ha d’excloure als consellers tòxics del seu govern regionalista

237

Pere Aragonés ha d’excloure d’immediat a quatre dels seus consellers mes tòxics que atempten contra el progrés i la convivència de Catalunya. “Tòxic: que és una metzina. Metzina: substància que, introduïda en l’organisme animal, dona la mort o produeix un efecte morbós” (Diccionari de la llengua catalana).

2.- Laura Vilagrà insulta greument als discrepants polítics. Compara un partit polític democràtic i sotmès a la repressió per part del règim espanyol amb un partit franquista com VOX. En realitat és Gabriel Rufián que s’abraça amb un somriure amb gent de VOX. Gemma Ubasart deixa clar en el seu currículum com dirigent de Comuns Podemos el compromís de fer servir l’odi contra Artur Mas. Joaquim Nadal es caracteritza per desqualificar sistemàticament el referèndum de l’U d’octubre. Carles Campuzano, procedent dels ja inexistents CDC i PDeCAT, està d`acord amb aquests personatges.

3.- Aquest mal govern és el model que finalment es imposat pel mal president Pere Aragonés inspirat per Oriol Junqueras. Un Govern regionalista que encaixa en el règim borbònic espanyol imposat pel dictador Francisco Franco en la figura de l’avui fugat Juan Carlos I. Un Goverm regionalista però minoritari i sense suport parlamentari que l’avali. Un Govern que trenca la unitat de l’independentisme català i queda encara mes presoner de la Zarzuela i de la Moncloa. Un Govern que queda en mans del PSOE , del GAL, de 155, del Catalangate.

4.- El present i el futur del sobiranisme català està fora del govern regionalista. El sobiranisme català depèn sobre tot de les actuacions que Junts endegui i de la societat civil. També depèn de la revolta democràtica que pot donar-se en el si d’ERC contra la seva acral cúpula dirigent.

Comparteix aquesta entrada