Entrevista en exclusiva amb el no torturat Fernández Díaz

305

Aquesta entrevista en exclusiva amb el no torturat Jorge Fernández Díaz s’ha realitzat en un bar discret després de que tornés del Valle de los Caidos on ha anat a pregar en castellà a l’absent Francisco Franco. La conversa ha estat gravada pels serveis d’espionatge del règim espanyol.

-Vostè diu que negarà haver-se reunit amb el comissari José Manuel Villarejo per preparar la “Operación Cataluña” contra Catalunya encara que fos sotmès a tortura.

-Jo no conec a Villarejo. Mai m’he reunit ni he parlat amb ell.

-¿Però sap qui es?

-Sé, pels diaris, que és un gran servidor de l’estat. Però mai m’he reunit ni he parlat amb ell.

-Molts pensem, gràcies als àudios publicats aquests dies en alguns diaris, que els fets i la seva veu demostren que vostè menteix sistemàticament fins i tot en sessions parlamentàries.

-Jo sempre he dit, dic i diré la veritat.

-¿No és veritat que vostè menteix?

-Parlo molt clar. No tinc res mes a dir.

-Deixem la veritat a banda. Vostè diu que, encara que sigui sota tortura, negarà haver-se reunit amb Villarejo. ¿Hi ha tortura a Espanya?

-A Espanya no hi ha tortura, ni clavegueres de l’estat, ni Gal, ni guerra bruta, ni repressió. Això ho diuen els que finançats per Russia actuen contra la pàtria.

-¿De quina pàtria parla?

Només hi ha una pàtria, Espanya, que és una, grande, libre, eterna i immortal.

-¿A que està vostè disposat a fer en defensa d’aquesta Espanya?

-A dir sempre la veritat encara que em torturin. La veritat es que Espanya es una democràcia exemplar al mon.

-Però l’Espanya nacional catòlica està en crisi. La Doctrina Social de l’Església crítica el nacional catolicisme i, en canvi, defensa els drets i les llibertats de les de les persones i dels pobles.

-Espanya es substancialment catòlica.

-Hi ha persones que intenten ser bon cristians però que es senten i es troben a les antípodes de la seva manera d’entendre la fe i del seu activisme espanyolista contra els drets i les llibertats nacionals de Catalunya.

-Aquestes persones estan equivocades perquè són víctimes de l’adoctrinament catalanista. Això que jo dic es compartit pels bons espanyols, des del PSOE a PP i VOX

-Vostè no te cap credibilitat perquè les gravacions d’aquest dies demostren que menteix de manera sistemàtica.

-Nego tot el que vostè diu.

-Pensi que mentir, sobretot quan viola l’honorabilitat  de les persones i trenca la convivència democràtica, es diabòlic.

-¿Diabòlic?

-Escolti… “El vostre pare és el diable, i vosaltres voleu complir els desigs del vostre pare. Des del principi era un  assassí, i no es va mantenir en la veritat, perquè en ell no hi ha rastre de veritat. Quan menteix, parla amb propietat, perquè  es mentider i pare de la mentida”. ¿Sap de qui son aquestes paraules?

-Deuen ser d’un demagog indocumentat qualsevol.

-Son paraules d’un home bo i just que va ser torturat, Jesús de Natzaret. Així consta en l’Evangeli de Joan (8, 44).

-La Bíblia s’ha d’interpretar be.

-Però, si em permet, entre vostè anant al franquista Valle de los Caidos i reunint-se amb el franquista Villarejo… o Jesús, jo opto per Jesús, el seu esperit i el seu missatge alliberador.

(Qualsevol coincidència entre aquest text i la realitat és un feliç encert)

Comparteix aquesta entrada