Andalusia. La desaparició de Ciudadanos espanyolitza i dretanitza a Illa (PSOE)

264

PUNT.- La desaparició de Ciudadanos a Andalucia espanyolitza i dretanitza encara més el PSOE de Salvador Illa a Catalunya. L’objectiu del tàndem Iceta / Illa es fer-se amb el vot demagògic, franquista i anticatalà de la gran perdedora Inés Arrimadas.

CONTRAPUNTS.- El PSOE castigat a les urnes és ara el partit responsable dels GAL, el 155, la repressió, l’espionatge, la guerra bruta, les clavegueres de l’estat, la policia patriòtica, els presos i exiliats polítics catalans. Es el partit que renega del seu teòric federalisme i del seu suposat republicanisme al que renuncia per defensar el règim borbònic i el juancarlisme. El PSOE fa la feina del PP.

Els independentistes catalans, per la seva banda, han d’extreure dues lliçons. 1) S’equivoquen si volen donar suport, i suport servil i a canvi de res, al govern espanyol de qualsevol color, encara que de moment sigui el de Pedro Sánchez, que te per bandera, com VOX, la rojigualda. 2) Les forces independentistes catalanes han de ser fortes  conjuntament a Catalunya, i així fer sentir la seva veu, una veu més unida i forta, a nivell internacional, a Espanya, a Europa, arreu…

Comparteix aquesta entrada