Bon vent borbònic Valls i espanyolista Colau

304

Bon vent colauista i borbònic Manuel Valls. L’ex regidor fugaç Valls va comptar amb el suport econòmic d’entitats, empresaris  i mitjans de comunicació reaccionaris i espanyolistes en les eleccions municipals de Barcelona contra el sobiranisme català. Per això va donar suport a Ada Colau que, mentint un cop mes, havia dit que mai seria alcaldessa amb el suport ni de l’ultra dreta ni de la dreta. El Valls desacreditat ha tornat a fracassar a les eleccions franceses. ¡Visca la França republicana!. ¡Bon vent, Valls!

2.- ¡Bon vent, vallista i espanyolista Ada Colau!. Ara et toca a tu, Colau desacreditada, tastar el fracàs com Valls. I és que és un perill el fet de que de manera inexorable va convertint més i més Barcelona en una ciutat bruta, desencisada, provinciana, depenent de Madrid.

3.- Visca, dons, la Barcelona sense Colau i sense els qui d’una manera o altra en son còmplices. Còmplices com el PSOE illista de l’espionatge que discrimina econòmicament els catalans i com l’ERC rufianesca servil amb la Moncloa.

4.- Hi ha alternativa. Hi ha indicis de que Junts l’està preparant desprès del seu II congrés nacional. L’alternativa es recuperar Barcelona com capital de Catalunya. De la Catalunya democràtica, culta, lliure, solidària, sobirana, independent.  Aquesta es la Catalunya progressista. Mentre, la Catalunya reaccionària és la supeditada al règim espanyol, responsable dels GAL, del repressor 155, de l’espionatge, que no respecta les urnes, que viola els drets i les llibertats de les persones i dels pobles.

5.- Bon ben i barca nova a aquest règim reaccionari, a Valls, a Colau, als seus còmplices. “Bon vent i barca nova. Expressió de comiat a una persona o a una cosa que no ens sap greu de veure anar-se’n, de perdre” (Diccionari de la llengua Catalana)

Comparteix aquesta entrada