ESP(I)ANYA. El tàndem Sánchez / Robles no es creïble i perjudica la democràcia

306

Interrogants sense resposta a l’Esp(i)anya o l’espionatge contra el sobiranisme català democràtic i pacífic.  Els farsants Pedro Sánchez / Margarita Robles no son creïbles i perjudiquen la democràcia en un afer de tanta gravetat. “Farsa: Cosa fingida que es pretén fer passar com a vera”. “Farsants: Que fingeix coses que pretén fer passar coses com a veres” (Diccionari de la llengua catalana).

2.- El tàndem Sánchez / Robles, del partit dels GAL tan elogiat pels sinistres Felipe González i Josep Borrell, no és creïble quan avalen l’espionatge, amb el mateix llenguatge de PP i VOX, tot negant que hi hagi guerra bruta i clavegueres de l’estat en el règim espanyol.

3.- El tàndem Sánchez / Robles no es creïble quan justifica l’espionatge per salvaguardar, diuen, la democràcia malgrat que aquest espionatge viola la democràcia, els drets i les llibertats de les persones i dels pobles.

4.- El tàndem Sánchez / Robles no és creïble quan pregona  que es realitza l’espionatge dins la legalitat i amb autorització judicial amagant que dictadors terribles com Adolf Hitler i Francisco Franco sostenien que el seu règim actuava dins la legalitat establerta i respectant l’aparell judicial.

5.- El tàndem Sánchez / Robles no es creïble perquè ha entrat en un laberint ple de contradiccions i sense sortida. Primer, negava l’espionatge als sobiranistes catalans. Després s’ha vist obligat a admetre aquest espionatge però argumenta que es feia amb autorització judicial. Ara es presenten com a víctimes dient que ells també  son espiats però, ep!, no fruit d’una decisió del CNI (Centro Nacional de Inteligencia) o d’una autorització judicial sinó com a conseqüència d’una desconeguda actuació diabòlica.

6.- El tàndem Sánchez / Robles, això sí, insisteixen mil vegades que l’Espanya  borbònica i juancarlista és un estat democràtic i de dret. Insisteixen tant perquè molts no ho creuen. L’advocat Gonzalo Boye els hi recomana molta til.la

Comparteix aquesta entrada