L’Espanya independentista del Dos de Mayo cada vegada més entrampada per l’espionatge

395

Madrid commemora el Dos de Mayo, el violent Dos de Mayo del 1808, la guerra de la independència, òndia!, la independència d’Espanya.

2.- Aquesta Espanya, avui amb una monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en l’avui fugat Juan Carlos I, està cada vegada mes entrampada per l’espionatge.

3.- La Moncloa, a la desesperada, intenta rentar la cara dels desacreditats, entre altres, Pedro Sánchez, Margarita Robles, Miquel Iceta, Salvador Illa i Félix Bolaños a qui  li fan jugar el paper del poli bo.

4.- Per això els responsables governamentals es veuen obligats a repetir, precisament perquè no ho és,  que l’estat espanyol es una democràcia plena. El règim espanyol, però, fa la forta pudor de podrit de les clavegueres de l’estat i de la guerra bruta.

5.- I el president Carles Puigdemont, un dels espiats pel CNI / Moncloa, que es considerat un criminal perillós pel règim espanyol però que viu en llibertat a Europa, ha dibuixat un poema visual sobre l’espionatge practicat per Espanya. Poema visual puigdemontià.

Comparteix aquesta entrada