Unió Europea, no us fieu de Pedro Sánchez!

606

PUNT.- L’espanyol Pedro Sánchez, president del Govern progre (?) PSOE / Podemos,  farà una gira per alguns països europeus per intentar frenar els preus de l’energia.

CONTRAPUNTS. Europa, no us fieu de Pedro Sánchez!. Personatge  contradictori? Fals? Vulgar encantador de serps? Critica aparentment escandalitzat el pacte entre el franquista PP i l’ultra VOX a la comunitat pseudo autonòmica de Castella-León però ell elogia i avala el sentit d’estat del voxista Santiago Abascal (03 de febrer del 2021).

Pedro Sánchez fa, també aparentment, que el PSOE marqui distàncies amb PP, VOX i CS en demolició però els quatre partits comparteixen un comú denominador.  Els quatre donen suport a la monarquia, als borbons, al juancarlisme… A un Juan Carlos que va ser imposat rei pel dictador Francisco Franco, i que avui viu com un rei a l’escandalosament rica Abu Dhabi.

Pedro Sánchez, Felipe González, Josep Borrell (lamentable alt representant de la UE per Afers Exteriors i Política de Seguretat),  Miquel Iceta, Salvador Illa… son del partit, PSOE, amb dirigents condemnats pels GAL (terrorisme d’estat).

I ara, una contradicció hipòcrita mes. Pedro Sánchez defensa Ucraïna i la seva sobirania nacional però està en contra de Catalunya, de la seva sobirania nacional i de que ho expressi a les urnes per la vies democràtica i pacífica. ¿O es que “el ser rotas es el más noble destino de todas las urnes”, paraules pronunciades el 29 d’octubre del 1933 pel feixista espanyol José Antonio Primo de Rivera encara estan vigents?. Urnes trencades, confiscades…

Comparteix aquesta entrada