El Pedro Sánchez del “a por ellos” envia ara armes per defensar la Ucraïna independent

338

PUNT.- El Pedro Sánchez que va avalar el “a por ellos, oé” i confiscar les urnes contra el sobiranisme català envia ara material militar ofensiu per defensar la Ucraïna independent. Demana a Vladimir Putin que alliberi immediatament als ciutadans russos que “es manifesten contra la invasió i la guerra endegada pel Kremlin i que han estat detinguts arbitràriament”.

CONTRAPUNTS.- El borbònic i juancarlista Pedro Sánchez i els seus ministres, com Miquel Iceta, diuen que són molt valents però no aniran a la guerra sinó que es quedaran als jardins del Palau de la Moncloa.

El borbònic i juancarlista Pedro Sánchez hauria d’informar quins son els països als que el regne d’Espanya envia armament, si alguns d’aquests països son dictadures -com Aràbia Saudita, per exemple-, i quines empreses espanyoles es beneficien econòmicament per la fabricació i venda d’armament.

El borbònic i juancalista Pedro Sánchez, si fos coherent i honrat, “hauria de deixar de perseguir i hauria de posar en llibertat a totes aquelles persones que ha detingut per manifestar-se als carrers o per cantar cançons que desagraden al seu rei. Espanya no pot donar lliçons en qüestions de llibertat”, afirma l’economista Xavier Sala-i-Martin

Comparteix aquesta entrada