Sinistre Borrell. Del GAL terrorista a atacar a Puigdemont

361

El sinistre Josep Borrell aprofita la invasió de la Rússia de Putin a Ucraïna per atacar a l’eurodiputat Carles Puigdemont. “Gràcies a Déu, Zelenski no és un d’aquells líders que fuig amagant-se en un cotxe”, ha dit. Amaga que el president català exiliat és una persona lliure a la Unió Europea, no un fugat. Mentre, Borrell va perpetrar l’antidemocràtic espionatge a Europa contra les delegacions de Catalunya a Berlín, Londres i Ginebra.

2.- El sinistre Borrell va donar suport a José Barrionuevo (ministre de l’Interior) i Rafael Vera (secretari d’estat de Seguretat), condemnats pel terrorisme d’estat dels GAL (Grupos Antiterroristas de Liberación). Borrell assegura (13/09/1998) que defensar els condemnats Barrionuevo i Vera forma part del seu projecte de futur. Textualment: “La solidaritat amb aquests companys va irrenunciablement unida al nostre projecte de futur”. Dirigents socialistes (Felipe González, Joaquín Almunia, Alfonso Guerra, José Bono, Josep Borrell) es concentraren a la presó de Guadalajara quan  Barrionuevo i Vera van ingressar-hi (25/02/2003). Borrell va dir: “La concentració de Guadalajara és un acte cívic. La gent expressa la seva emoció, afecte i solidaritat amb els condemnats. No és un aldarull que pugui interpretar-se com un acte de rebel·lia institucional o desacatament a la justícia”. 

3.- El sinistre Borrell mostra altres perilloses afirmacions. Apel.la a desinfectar Catalunya per curar-la de la malaltia de l’independentisme. Ho va propugnar en un míting de l’ultra franquista Societat Civil Catalana. Els catalans, segons ell, només quedaran desinfectats si defensen la sobirania d’Espanya, no la sobirania de Catalunya.

4.- El sinistre Borrell també afirma, a la Universidad Complutense, que una de les causes per les quals Estats Units te un alt nivell de cohesió és haver nascut d’una independència pràcticament sense història i perquè els colonitzadors “l’únic que feren fou matar quatre indis”. Les paraules de Borrell són indecents perquè amaga que la població nativa abans de la colonització era d’unes 10 milions de persones i a l’any 1900 era només de 300 mil persones. 

5.- “Sinistre… Que presagia una desgràcia. Funest” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada